Am Cumparat Menu

Cea mai buna apa plata

Spune-mi care sunt cele mai bune ape plate pe care le bei, ca sa-ti spun cine si cum esti!

Suntem alcatuiti din mai bine de 70% apa. De aceea, ar trebui sa fim un izvor nesecat de vitalitate.

Cea mai buna apa plata este cea care ne potoleste setea, ne hidrateaza si energizeaza, in egala masura, avand o concentratie redusa de deuteriu si un PH optim.

Au spus-o inteleptii, si nu o data: suntem ceea ce bem. Este modul deloc subtil de a ne aminti ca, pentru sanatatea noastra, avem nevoie de cea mai buna apa de baut. Iar ca sa fim siguri ca alegem in deplina cunostinta de cauza, e musai sa ne cufundam in studierea virtutilor si beneficiilor pe care ni le ofera apa, in general, si apa plata buna, in special.

Apa plata potabila este o suma de elemente chimice esentiale pentru trupul uman. Aportul lor la buna functionare a organismului este mai important decat credem, iar proportiile acestor elemente nu e catusi de putin apa de ploaie.

Apa e de departe cel mai important element al vietii. Cum alegem apa plata, in functie de ce criterii si caracteristici?

 • Valoarea Ph-ului sa fie cuprins intre 7,5 si 8,5
 • Cantitatea de nitrati (NO3) : cel mult 50 mg/litru. Ba chiar, nu mai mare de 30 mg/litru
 • Cantitatea de nitriți: NU mai mare de 0,50 mg/litru
 • Floruri – NU mai mare de 1,5 mg/litru
 • Valoarea de piata

Dar sa nu batem apa-n piua, si sa aflam impreuna ce inseamna cea mai buna apa, in ce ape se scalda ea, dar mai ales sa descoperim cea mai sanatoasa apa plata!

Cea mai buna apa plata

Dincolo de cat de semet, maiestuos si frumos este muntele, intotdeauna stim si simtim ca, in adancul sau, se ascund bogatii nebanuite. Dintre toate, apa este comoara speciala, unica, mereu in stare sa ne copleseasca.

Aur’a este adusa direct din inima acestei forme de relief, din muntii Banatului, o zona in care salbaticia naturii este insasi imaginea libertatii si a puritatii.

Ar putea fi Aur’a cea mai buna apa alcalina?! De buna seama. Este apa care coboara din munte, cu toata bogatia pe care o presupune o apa alcalina.

E naturala, de izvor, este apa pura, alcalina, are coloizi de aur si argint si minerale aproape perfect armonizate si echilibrate.

Aici, natura este foarte generoasa.

Apa Aur’a este preluata din mijlocul naturii, din preaplinul ei, si imbuteliata in sticle de sticla. Mai mult decat atat, respecta tot ce-nseamna sisteme de siguranta si calitate alimentara.

Conform laboratoarelor specializate si abilitate, Aur’a are o compozitie care o recomanda ca fiind apa natural alcalina. Potrivit senzatiei si perceptiei noastre, ravneste la titlul de cea mai buna apa din lume, cu mari sanse de reusita.

Aur’a energizeaza si hidrateaza. Are un continut foarte scazut de sare si vadite calitati antioxidante.

Si mai are o virtute: neutralizeaza si lichefiaza deseurile acide din organism. Oricat de pretentios sau poetic ar suna, odata bauta, apa plata Aur’a ne instaleaza o stare de bine, usor perceptibila.

Avantaje

 • Apa alcalina
 • Bogata in elemente vitale
 • Continut scazut de sare
 • Concentratii foarte mici de nitriti si nitrati
 • Calitati antioxidante
 • Neutralizeaza si lichefiaza deseurile acide din organism
 • Produs microbiologic pur

Dezavantaje

 • Ar putea parea cam scumpa. Senzatia dispare, subit, imediat ce luam contact cu ea, simtindu-i, din plin, calitatile

Apa fara deuteriu?! Categoric si neindoielnic, da! Nu doar ca exista, dar Qlarivia face parte din categoria apelor care te ajuta sa-ti incepi ziua cu dreptul. Apa Qlarivia chiar are un continut redus de deuteriu. Ceea ce inseamna ca are proprietati terapeutice la nivel celular.

Specialistii nu se feresc sa vorbeasca despre faptul ca apa saraca in deuteriu incetineste procesul de imbatranire, intarind sistemul imunitar.

Cel putin o jumatate de litru de apa Qlarivia, pe zi, face minuni. Ne echilibreaza deuteriul in organism si ne confera o stare de bine. Nu intamplator, apa fara deuteriu este cunoscuta si sub denumirea de “apa vie”.

Cu alte cuvinte, este singura apa ce contine numai 25 ppm deuteriu (parti pe milion) fata de nivelul mult mai ridicat, de 130-140 ppm, pe care-l contine apa de baut obisnuita.

Ne purifica organismul, pentru o viata mai sanatoasa. E ca atunci cand iti imaginezi tot ce poate fi mai frumos si sanatos, la sticla de 500 de ml. Sau, la fel de imbucurator, e ca atunci vrei sa afli cum se traduce expresia “sete de viata”.

Avantaje

 • Continut scazut de deuteriu
 • Incetineste procesul de diviziune celulara
 • Imbunatateste sistemul imunitar
 • Incetineste procesul de imbatranire
 • Purifica organismul
 • PH cuprins intre 7 si 7,5

Dezavantaje

 • Principalele sale actiuni si beneficii asupra organismului uman suna un pic cam simandicos si, poate, suprarealist. Din fericire, doar termenii ne pot inhiba, nu insa si calitatea apei

Cea mai buna apa plata pentru bebelusi are un nume: Aquatique.

Fireste ca, de calitatile acestei ape plate se bucura intreaga familie. Zilnic si cu toata increderea. Asa cum merita o apa al carei izvor se afla in inima Muntilor Carpati. Mai precis, in zona protejata a Parcului Natural Bucegi.

Avem nevoie de cea mai buna apa de baut asa cum avem nevoie de Aquatique si..invers! Este apa minerala plata pe care, pe langa traditionala si necesara hidratare zilnica, o putem folosi si in felurite retete de patiserie. Ca sa nu mai amintim de ciorbe, supe si alte minunatii, in care cea mai buna apa e la ea acasa.

Aquatique este renumita si pentru continutul redus de sodiu. In traducere simpla si pe gustul nostru, este ideala pentru dietele fara sare, fara sa ne afecteze buna functionare a organismului.

Sa ne imaginam ca organismul uman este un motor pentru a carui functionare impecabila, avem nevoie de combustibil! Vorbim deja despre apa Aquatique.

Daca exista ceea ce numim cea mai buna apa plata pentru lapte praf, aceea nu poate fi alta decat Aquatique. E atat de cunoscuta pentru calitatile ei, are asa de multe insusiri si beneficii, incat in orice magazin am intra, ne este aproape imposibil s-o ignoram sau sa nu ne atraga atentia. Practic, e parte din viata noastra de zi cu zi.

Pana si numele este atragator si seducator.

Avantaje

 • PH de 7.8
 • Este recomandata pentru prepararea hranei pentru sugari
 • Mineralizarea redusa, de doar 98 de mg/litru, ii confera statutul de apa oligominerala
 • Continut redus de sodiu – perfecta pentru dietele fara sare
 • Provine de la o altitudine de 1100 de metri, din Parcul Natural Bucegi

Dezavantaje

 • De regula, pretul mic este un element de atractie. Falsele cutume si convingeri care tin de un pret prea mic ne-ar putea face sa credem ca este apa chioara! In realitate, este o apa plata buna, recomandata de toti specialistii!

Concluzie

Fie ca ne gandim la cea mai buna apa plata alcalina, fie ca vorbim cu incantare despre cea mai sanatoasa apa plata, este vital sa constientizam ca apa sustine viata. E reprezentarea si personificarea lichida a vietii.

Fara apa, ar fi imposibil sa vietuim mai mult de 3-4 zile.

Toate procesele metabolice sunt inlesnite si intretinute de apa.

Prin intermediul apei, circula hrana in organismul nostru.

Energia fiecarei celule ne este furnizata si asigurata de apa.

Suntem ceea ce bem.

Asadar, sa-i acordam apei importanta vitala de care se bucura si pe care o merita!

Apa e insasi forta vitala a organismului nostru.

Ca sa analizam, sa cautam, sa discernem si, in cele din urma, sa alegem cea mai buna apa, ne folosim de creier. Iar creierul, stim bine, are nevoie de apa…ca de aer!

Intrebari Frecvente

I: Care este cea mai buna apa plata?

Generic si frivol vorbind, cea mai buna apa plata este cea care ne potoleste setea si ne hidrateaza, in egala masura. Putem opta fie pentru consumul de apa plata din magazine, fie pentru cel de apa de la robinet filtrata cu un sistem de filtrare performant. Cand vrem insa sa raspundem clar si la obiect acestei intrebari, nimerit ar fi sa studiem proprietatile apei si, in functie de acestea, de renumele izvorului natural, de propriul gust si de necesitati, sa alegem apa plata care ni se potriveste. Pentru ca una e sa bei apa exclusiv pentru a ne potoli setea, si parca altceva e s-o bem pentru a tine o anumita dieta.

I: Ce este apa alcalina?

Alcalinitatea tine de nivelul Ph-ului apei pe care o consumam. Apa alcalina este apa cu un Ph mai mare de 7. Beneficiile apei alcaline vin si din faptul ca, pe langa un PH mare, contine elemente precum calciu, siliciu sau magneziu. Apa alcalina asigura inclusiv functionarea corecta a organismului.

I: Apa consumata poate imbunatati sanatatea?

De buna seama. Oricat de plat sau cliseizat ar suna, apa plata naturala este esentiala pentru sanatate. Ar fi deajuns sa ne amintim ca fara apa nu putem trai. Sau, si mai frumos si simplu spus, apa inseamna viata.

Consumul optim de apa minerala plata este esential pentru sanatate. Fiecare celula din corpul nostru are nevoie de apa, pentru a functiona cum se cuvine.

Author

Elena - Expert - Nutritie, sport, sanatate

Elena Cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul sanatatii, Elena, promoveaza un stil de viata sanatos printr-o alimentatie preponderent vegetariana si miscare regulata. Lunga sa cariera o recomanda ca fiind o buna sursa de informatii, atunci cand vine vorba de alimentele, vitaminele si exercitiile necesare unei bune functionari a organismului.

Concluzie

Fie ca ne gandim la cea mai buna apa plata alcalina, fie ca vorbim cu incantare despre cea mai sanatoasa apa plata, este vital sa constientizam ca apa sustine viata. E reprezentarea si personificarea lichida a vietii.

Fara apa, ar fi imposibil sa vietuim mai mult de 3-4 zile.

Toate procesele metabolice sunt inlesnite si intretinute de apa.

Prin intermediul apei, circula hrana in organismul nostru.

Energia fiecarei celule ne este furnizata si asigurata de apa.

Suntem ceea ce bem.

Asadar, sa-i acordam apei importanta vitala de care se bucura si pe care o merita!

Apa e insasi forta vitala a organismului nostru.

Ca sa analizam, sa cautam, sa discernem si, in cele din urma, sa alegem cea mai buna apa, ne folosim de creier. Iar creierul, stim bine, are nevoie de apa…ca de aer!