Am Cumparat Menu

Cea mai buna perie rotativa

Pentru orice persoana de sex feminin, aspectul desavarsit al parului are un impact puternic in societate, consolidandu-i imaginea la locul de munca si in cercul de prieteni.

Traim in era in care tehnologia a imbinat avantajele unui uscator de par si a unei perii de stilizare pentru a oferi fiecarei femei in parte oportunitatea de a-si aranja, creativ, podoaba capilara. Chiar si cele mai sofisticate saloane alterneaza folosirea periilor rotative cu cele manuale, in functie de preferintele clientelor.

Acest mic dispozitiv inlesneste uscarea rapida si coafarea moderna a parului , avand o precizie si o eficienta peste asteptari, mai ales in momentele in care ne este necesara realizarea procedeului in timp record.

Cea mai buna perie rotativa indeplineste mai multe cerinte si dispune totodata de o serie de atributii ce faciliteaza uscarea si coafarea in conditii optime.

Atunci cand dorim sa achizitionam o perie rotativa, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante:

 • Scopul utilizarii
 • Materialele din care a fost conceputa
 • Functiile puse la dispozitie
 • Numarul treptelor de temperatura
 • Numarul treptelor de viteza
 • Fiabilitate
 • Usurinta in manevrare

In baza acestor caracteristici generale, expertii nostri au intocmit un top in care sunt enumerate cele mai bune perii rotative:

Cea mai buna perie rotativa

Destinata coafarii parului umed si uscat, noua perie rotativa Rowenta este considerata una dintre cele mai utile perii din aceasta gama, contribuind la obtinerea unor rezultate extraordinare. Pentru persoanele mai comode sau pentru cele care nu dispun de timp suficient sa mearga frecvent la un salon de infrumusetare, acest articol constituie inovatia de care era nevoie.

Generatorii de ioni din dotare au capacitatea de a reduce electrizarea si de a lasa in urma un par neted si matasos, oferindu-i in acelasi timp volum si stralucire.

Fiind o perie puternica, asigura simultan uscarea si coafarea chiar si in cazul unui par lung, multumita miscarii de rotatie automata, dar si a celor doua trepte de temperatura si de viteza. Distribuie uniform aerul cald pe lungimea firelor de par, garantand un aspect final matasos si catifelat.

Dispozitivul este prevazut cu doua tipuri de perii cu invelis ceramic, una cu diametru de 4 cm si alta cu diametru de 5 cm, pentru obtinerea de coafuri diferite, de la bucle lejere pana la varfuri intoarse. Uscarea si stilizarea se fac prin infasurarea automata a suvitei de par in jurul periei pentru obtinerea unor rezultate impecabile. Peria mai mare este pentru par mai lung si mai voluminos, iar cea mica se recomanda persoanelor cu parul mediu, subtire sau pentru breton.

Folosirea periei rotative permite desfasurarea procesului in conditii ideale, datorita materialelor de calitate superioara, ce reduc la minim riscul ruperii sau arderii parului.

Peria emite si un flux de aer rece pentru finalizarea coafurii la sfarsitul sesiunii de uscare. Cele doua capete sunt prevazute cu protectii ce ofera siguranta in depozitare.

Avantaje

 • Realizata din materiale de calitate ce reduc riscul ruperii sau arderii parului
 • Poate fi utilizata atat pe par uscat, cat si pe par umed
 • Usuca si stilizeaza simultan, lasand in urma un par neted si matasos
 • Reduce electrizarea
 • Miscare de rotatie automata
 • Doua trepte de temperatura
 • Doua trepte de viteza
 • Distribuie uniform aerul cald
 • Dotata cu doua perii cu invelis ceramic pentru a diversifica stilurile de coafura
 • Flux de aer rece pentru fixarea coafurii la finalul sesiunii

Dezavantaje

 • Poate fi considerata voluminoasa

Daca aglomeratia de la saloane sau costurile mari impuse de acestea pentru diferite tipuri de coafuri tind sa depaseasca posibilitatile noastre, ajungem inevitabil in stadiul de a ne procura instrumentul necesar pentru stilizarea parului.

Cu siguranta, nu avem profesionalismul si indemanarea celor de la salon, insa cu timpul vom constata imbunatatiri majore, implicit economisiri substantiale ale banilor pe care i-am fi cheltuit in locatiile de specialitate.

Astfel, ne este recomandata, din spusele specialistilor, cea mai buna perie rotativa, un produs Rowenta 100% inedit, capabil sa actioneze atat pe par umed, cat si pe par uscat.

Perii din par natural au capacitatea de a ingriji delicat parul si de a-i oferi un aspect matasos si stralucitor. In ciuda faptului ca este o perie puternica, executa o uscare rapida si o coafare maleabila, fara riscuri, in baza celor doua trepte de viteza si doua trepte de temperatura. Ambele procedee pot fi actionate simultan, un lucru imbucurator pentru posesorii acestui produs.

Peria dispune si de un generator dublu care are de 40 de ori mai multi ioni decat o perie normala, eliminand astfel riscul electrizarii firelor de par. Peria mare, de 5 cm ne este de folos in cazul obtinerii unui par voluminos, iar cea mica, de 4 cm este specializata in obtinerea buclelor mici si a varfurilor intoarse.

Onduleurile firelor de par pot fi facute atat in exterior, cat si in interior, multumita sensului dublu de rotatie (stanga / dreapta), dupa preferinte.

Dispozitivul este prevazut si cu doua protectii pentru perii, oferindu-le acestora siguranta folosirii unei perioade indelungate si pastrarea lor in conditii optime.

Avantaje

 • Actioneaza atat pe par umed, dar si pe par uscat
 • Ingrijeste delicat parul, oferindu-i stralucire si volum
 • Functia de ionizare
 • Doua perii, una de 5 cm si alta de 4 cm
 • Sens dublu de rotatie
 • Doua trepte de viteza
 • Doua trepte de temperatura
 • Prevazuta cu doua protectii pentru perii

Dezavantaje

 • Poate fi considerata voluminoasa

Concluzie

Trebuie sa retinem ca felul in care ne tratam parul zi de zi, va cunoaste rezultatele in timp. Daca investitia in calitatea si sanatatea podoabei capilare se face pana la cel mai mic amanunt, atunci efectele bune nu vor intarzia sa apara.

Fie ca folosim perie de par rotativa, fie ca folosim ondulator, trebuie sa avem grija sa oferim parului cele mai bune tratamente.

Pe de alta parte, neglijarea parului aduce dupa sine probleme severe, precum pierderea vitalitatii, degradarea sau caderea lui.

Intrebari Frecvente

I: De ce trebuie sa evitam o perie rotativa ieftina?

Achizitia unei perii rotative ieftine inseamna de cele mai multe ori expunerea la riscuri majore in ceea ce priveste calitatea finala a parului, dupa folosire. Foarte multe persoane s-au plans de degradarea parului, ba mai rau, de arderea acestuia, in urma folosirii unei perii ieftine.

Este obligatoriu sa intelegem ca achizitionarea unei perii rotative, care indeplineste mai multe functii si atributii, reprezinta o investitie pentru sanatatea parului nostru.

I: Care este cea mai buna perie rotativa de par?

Asa cum o arata si topul de mai sus, cele mai bune perii rotative sunt confectionate din materiale de calitate, sunt setate pe diferite trepte de viteza si temperatura, emit ioni pentru eliminarea electrizarii parului si executa eficient procesul de uscare si coafare in cel mai scurt timp.

In baza acestor calitati, coroborate cu propriile noastre cerinte, putem trage concluzia asupra celei mai bune perii rotative potrivita parului nostru.

I: Ce rol are invelisul ceramic al unei perii rotative?

Putem spune ca o perie rotativa cu turmalina, realizata din invelis ceramic, este una dintre cele mai cautate de catre majoritatea persoanelor de sex feminin, pentru calitatea sa de eliminare a electrizarii parului pe timpul procesului de uscare si coafare.

Author

Alina - Expert - Ingrijire personala

Alina Alina a cochetat din adolescenta cu saloanele de infrumusetare. Practica din timpul liceului i-a deschis drumul catre o cariera in acest vast domeniu. A inceput cariera de coafeza inca de cand era eleva si se poate lauda cu diploma de absolvire a academiei de "hairstyling". In anii ce au trecut a continuat sa obtina diferite diplome si premii, cea mai importanta fiind dipoma de tehnician unghii. Acum detine propriul salon si stie cel mai bine ce fel de tratamente si produse sa recomande, astfel incat ingrijirea personala sa fie la indemana oricui.

Concluzie

Trebuie sa retinem ca felul in care ne tratam parul zi de zi, va cunoaste rezultatele in timp. Daca investitia in calitatea si sanatatea podoabei capilare se face pana la cel mai mic amanunt, atunci efectele bune nu vor intarzia sa apara.

Fie ca folosim perie de par rotativa, fie ca folosim ondulator, trebuie sa avem grija sa oferim parului cele mai bune tratamente.

Pe de alta parte, neglijarea parului aduce dupa sine probleme severe, precum pierderea vitalitatii, degradarea sau caderea lui.