Am Cumparat Menu

Cel mai bun fier de calcat

Cel mai bun fier de calcat a aparut in epoca fierului.

De fapt, a venit pe lume in ceea ce specialistii cu simtul umorului casnic numesc “epoca moderna a fierului de calcat”.

Pentru a descoperi cele mai bune fiare de calcat, avem nevoie de mai mult decat de intuitie sau fler. Oricat de aratos ar fi, un fier de calcat bun trebuie sa-si depaseasca rolul de element decorativ.

Oricat am tine la ea, o camasa necalcata are farmecul unei tipe fotomodel angajata intr-un aprozar, pentru a tine prelegeri despre eclipsele de soare. E un alt fel de a spune ca aspectul ingrijit si desavarsit al hainelor are nevoie de un fier de calcat pe masura. Vorbim deja despre tehnologia moderna, care sta la baza performantei fiarelor de calcat.

Pentru a sti care este cel mai bun fier de calcat de pe piata, trebuie sa luam in calcul anumite caracteristici:

 • Usurinta in folosire
 • Puterea fierului de calcat
 • Temperatura
 • Debitul de abur
 • Siguranta
 • Auto-curatarea si mecanisme de auto-decalcifiere
Cel mai bun fier de calcat

Un dicton casnic si electrocasnic contemporan spune: “Nu intreba la ce-ti foloseste un fier de calcat de voiaj, ci intreaba-te ce-ai putea face pentru a-ti procura cat mai multe voiaje!”

Sa trecem, asadar, la intocmirea bagajului de calatorie! Sau, mai bine, sa ne oprim asupra unui obiect care nu trebuie sa ne lipseasca, oricat de scurt ar fi voiajul: fierul de calcat Voiaj Heinner, un accesoriu care are grija de garderoba noastra. Intr-un mod personal si de admirat.

Este un cumul fericit de confort, utilitate, functionalitate si ergonomie. Are atatea calitati, c-ar fi si pacat sa pleci la drum fara un fier de calcat in bagajul de mana. Iti da mana sa-l ai. Patty Heinner este un fier de calcat bun si ieftin. Este discret, prin prezenta si dimensiuni, dar usor de remarcat, prin performanta.

Are un rezervor de apa de 40 ml si o talpa rezistenta la zgarieturi, care poate fi curatata foarte usor.

Avantaje

 • Putere 1000 W
 • Talpa din otel inoxidabil
 • Calcare uscata
 • Debit de abur continuu
 • Maner pliabil
 • Auto-curatare
 • Rezervor de 40 ml.

Dezavantaje

 • Pretul foarte mic ne-ar putea ridica niscaiva semne de intrebare. Insa cum le ridica, tot asa le si coboara

Performanta il recomanda ca fier de calcat profesional. Dupa o sesiune de calcat consistenta, putem spune, cu toata convingerea, ca e mai mult decat puteam crede. E cu mult peste asteptari.

Fierul de calcat Tefal Ultimate Anti-calc e nascut sa fie vedeta. Are tot ce-i trebuie pentru a calca pe urmele marilor campioni. El insusi un performer de prima mana.

Ultimate Anti-calc este una dintre cele mai reusite combinatii dintre aburul puternic si colectorul anticalcar. Primul pentru indepartarea fulgeratoare a cutelor, iar cel de-al doilea, respectiv colectorul de calcar, este garantia performantei de durata. De lunga durata.

In fata unui astfel de fier de calcat rufe profesional, cutele oricarei texturi isi doresc sa nu fi aparut pe lume.

Tefal Ultimate Anti-calc se incalzeste foarte rapid. Nu-i de mirare. Are o putere de 3000W. Inca o virtute, inca un superlativ, inca un motiv sa te feliciti ca el este alesul.

Putere, abur variabil, jet puternic de abur de pana la 230g, alunecare incredibila a talpii – pentru ca toate acestea trebuia sa poarte un nume de…legenda in devenire, i s-a spus Tefal Ultimate.

Sistemul de colectare a particulelor de calcar ne asigura performanta de lunga durata a sistemului inteligent de generare a aburului.

Pe cat de sofisticat pare, pe atat de prietenos este.

Tefal Ultimate Anti-calc este genul de fier de calcat care se opreste singur. Cand? Dupa 8 minute de repaus in pozitie verticala, si dupa numai 30 de secunde, daca sta pe talpa.

Rezervorul de apa are 350 de ml, pentru sesiuni de calcat tip maraton. Iar sportul asta presupune inclusiv volume mari de rufe.

Efortul de a-l considera cel mai bun fier de calcat de pe piata este minim, pentru ca Tefal Ultimate ni se dedica total si neconditionat.

In materie de abur, fiecare material are nevoie de o anumita cantitate. Tot ce trebuie sa facem noi, pentru a-i satisface necesarul, este sa selectam temperatura in functie de materialul ce urmeaza a fi calcat, si cantitatea de abur este ajustata automat.

Avantaje

 • Putere de 3000W
 • Abur variabil de pana la 55 g/min
 • Abur vertical
 • Colector anticalcar detasabil
 • Tehnologie Durilium Airglide Auticlean
 • Rezervor de apa de 350 ml
 • Oprire automata
 • Sistem anti-picurare
 • Se apropie de performantele unei statii de calcat

Dezavantaje

 • Se incalzeste atat de repede, cand este pornit, incat tentatia de a crede ca acesta este un defect este mare

Concluzie

Toata lumea vrea un fier de calcat bun. Si asta..de cand lumea. Si e normal sa fie asa. La fel de normal e ca din lista cu cele mai bune fiare de calcat, cel putin unul dintre ele sa vibreze perfect cu dorintele si nevoia noastra. Astfel incat, dupa ce cumparam fierul de calcat, sa nu traim cu impresia incomoda c-am aruncat banii pe fereastra. Ba mai mult, sa fim convinsi ca, avand cel mai bun fier de calcat de pe piata, la o adica, putem face abur chiar si din apa sambetei!

Intrebari Frecvente

I: Care este cel mai bun fier de calcat?

Daca n-am sti cat de laborios este procesul de calcare a rufelor, am zice ca cel mai bun fier de calcat este si cel mai ieftin. Atata doar ca un fier de calcat trebuie sa raspunda unor nevoi si exigente. Nu ca pretul n-ar fi important, dar nu prevaleaza. Cel mai bun fier de calcat este cel care, inainte de a ne satisface pretentiile financiare, ne asigura performanta si eficienta. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, alaturi de un fier de calcat performant e necesar sa avem masa de calcat potrivita.

I: Cu ce se curata talpa fierului de calcat?

Sunt nenumarate metode de a curata talpa fierului de calcat: cu spatula de lemn sau de metal, cu penseta sau, pentru a curata in profunzime, folosim metoda cu bicarbonat de sodiu.

I: Ce apa se foloseste la fierul de calcat?

Fie ca este vorba de un fier de calcat fara abur sau fier de calcat fara fir, apa folosita este traditionala apa de la robinet.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

Toata lumea vrea un fier de calcat bun. Si asta..de cand lumea. Si e normal sa fie asa. La fel de normal e ca din lista cu cele mai bune fiare de calcat, cel putin unul dintre ele sa vibreze perfect cu dorintele si nevoia noastra. Astfel incat, dupa ce cumparam fierul de calcat, sa nu traim cu impresia incomoda c-am aruncat banii pe fereastra. Ba mai mult, sa fim convinsi ca, avand cel mai bun fier de calcat de pe piata, la o adica, putem face abur chiar si din apa sambetei!