Am Cumparat Menu

Cele mai bune combine frigorifice

Depozitarea si pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii au devenit chestiuni primordiale pentru majoritatea dintre noi, iar rezolvarea o vom gasi in avantajele oferite de cele mai bune combine frigorifice de pe piata.

Nu de putine ori am avut probleme cu articolele vechi atunci cand a fost vorba de consumul ridicat de energie electrica, de lipsa posibilitatii de compartimentare, lipsa rafturilor ajustabile sau imposibilitatea de a regla temperatura optima in functie de nevoi.

Ne aflam in era tehnologiei si toate aceste minusuri pot fi indepartate prin achizitionarea unei combine frigorifice. Regasim mai jos considerentele de care trebuie sa tinem cont cand ne orientam pentru unul dintre aceste produse.

 • Cat este de spatioasa
 • Cat este de silentioasa
 • Ce posibilitati de compartimentare ofera
 • Care este consumul de energie electrica
 • Ce sisteme de racire are in dotare
 • Cat este de voluminoasa
 • Ce design prezinta
 • Care este durata de viata si ce garantie avem la cumparare

In acest sens am intocmit o ierarhie ce vizeaza cea mai buna combina frigorifica, sintetizand in amanunt detaliile si caracteristicile de baza:

Cele mai bune combine frigorifice

Combina frigorifica Arctic este tot ceea ce ne putem dori atunci cand vine vorba de pastrarea alimentelor in conditii optime, proaspete si gustoase pentru o lunga perioada de timp.

Gama AK54305+, 291 L, clasa A+ vine cu noi imbunatatiri in ce priveste aceasta categorie de produse, unde mentionam dotarile cu rafturi ajustabile si cutie pentru fructe si legume. Compartimentul de congelare ofera multiple optiuni, precum congelare rapida, folosita in special pentru alimente precum zmeura, mure, afine, catina.
Pentru fructe si legume avem la dispozitie un compartiment spatios desemnat special acestora, pentru pastrarea lor in cele mai bune conditii.

Cand vine vorba de combine frigorifice, gandul ne duce imediat la consumul de energie electrica. Cu ajutorul acestui produs, nu va mai fi nevoie sa dam curs acestei probleme cu care ne-am tot intalnit utilizand produse de calitate inferioara.

Orice combina frigorifica Arctic are prevazut un termostat foarte usor de intrebuintat. Scopul lui este de a regla instant temperatura de racire in functie de necesitatile noastre.

Rafturile ajustabile permit folosirea spatiului in cel mai eficient mod posibil. Acestea pot fi mutate in mod corespunzator dorintelor noastre. La fel sunt si cele pozitionate pe usa, cu posibilitatea de a fi manevrate in asa fel incat sa putem depozita borcane, sticlute de sosuri sau alte recipiente.

Usile combinei sunt reversibile si au calitatea de a putea fi montate in functie de nevoile noastre si de spatiul disponibil. Ele se pot deschide atat pe dreapta, cat si pe stanga.

Rafturile sunt fabricate din sticla de calitate superioara, extrem de rezistente. Sunt prevenite astfel eventualele accidente.

Avantaje

 • Dispune de compartiment pentru legume si fructe
 • Compartiment de congelare
 • Dotata cu termostat
 • Usi reversibile
 • Rafturi ajustabile
 • Rafturi fabricate din sticla de calitate superioara
 • Consum redus de energie electrica
 • Design impecabil, cochet
 • Garantie 5 ani

Dezavantaje

 • Se poate gasi numai pe culoarea alba

Atunci cand cautam un astfel de articol spatios, silentios si cu un profil extrem de util bucatariei noastre, Hotpoint recomanda cea mai buna combina frigorifica din gama.

In afara faptului ca asigura depozitarea alimentelor in conditii foarte bune, pastreaza prospetimea si calitatea naturala a acestora pana la 9 zile, prevenind aparitia bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Igiena este pastrata la cele mai inalte standarde datorita tehnologiei Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint al peretilor interiori, o solutie permanenta de prevenire a aparitiei mucegaiului si a bacteriilor. Cu ajutorul acesteia, pastram conditiile optime pentru o depozitare corecta a alimentelor.

Produsul este dotat si cu rafturi pentru vinuri, fabricate din materiale de calitate superioara, ce permit gestionarea spatiului intr-un mod cat mai util. Zona de protectie a combinei frigorifice este ideala pentru alimentele delicate cum ar fi carnea, in special cea de peste, pastrandu-le calitatile intacte pana la aproximativ 7 zile.

Alte functii importante ale acestui articol sunt cele de super racire si super congelare, dar si functia vacanta. In cazul in care uitam usa deschisa vom primi o atentionare audio in acest sens.

Avantaje

 • Spatioasa si silentioasa
 • Fabricata din materiale de calitate superioara
 • Depoziteaza alimentele in cele mai bune conditii pana la 9 zile
 • Tratament cu ioni de argint ce previne aparitia mucegaiului si a bacteriilor
 • Dotata cu rafturi pentru vinuri
 • Detine o zona de protectie pentru alimentele delicate
 • Functii de super racire, super congelare si vacanta

Dezavantaje

 • Nu este dotata cu usi reversibile

Concluzie

Sanatatea noastra este in stransa legatura cu alimentele pe care le consumam. Trebuie sa oferim astfel, o atentie sporita atunci cand le depozitam pentru a-si pastra calitatile, gustul si prospetimea in conditii cat mai bune.

Intrebari Frecvente

I: De ce este recomandat sa optam pentru o combina frigorifica no frost

Sistemul de racire No Frost impiedica formarea ghetii in compartimente si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.

I: De ce este corect sa evitam achizitionarea unei combine frigorifice ieftine?

In cele mai multe dintre cazuri, pretul produsului este direct proportional cu calitatea acestuia. Asadar, pretul ieftin al unui produs va fi in stransa legatura cu materialele din care este fabricat, cu durata sa de viata si cu rezultatele de care vom avea parte, utilizandu-l.

Nu este ca si cum am cumpara un produs de care ne debarasam luna urmatoare, ci achizitia presupune o durata de functionare de minim 5 ani, in cele mai bune conditii, deci pretul trebuie sa fie unul pe masura

I: Ce inseamna combina frigorifica cu clasa energetica A+?

Tehnologia s-a dezvoltat intr-atat de mult incat putem avea un produs frigorific la aceleasi dimensiuni precum cele din clasa A, insa cu un consum redus de energie electrica.

Cu cat clasa combinei este mai avansata, cu atat consumul va fi mai mic.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

Sanatatea noastra este in stransa legatura cu alimentele pe care le consumam. Trebuie sa oferim astfel, o atentie sporita atunci cand le depozitam pentru a-si pastra calitatile, gustul si prospetimea in conditii cat mai bune.