Am Cumparat Menu

Cea mai buna masina de spalat vase

Chiar daca inca exista foarte multe persoane care spala manual, un procent in crestere prefera actualmente sa foloseasca o masina de spalat vase. Pe langa varietatea de avantaje pe care le ofera, masinile de spalat vase economisesc pe termen lung, atat bani, cat si timp.

Cea mai buna masina de spalat vase curata impecabil orice fel de articol folosit in bucatarie, utilizand eficient apa si incalzind-o in mod rentabil.

Intrebuintarea unei astfel de masinarii este mult mai sanatoasa si mai precisa in multe privinte. O masina de spalat vase, eficienta si de calitate superioara, previne deteriorarea sau spargerea vaselor ce urmeaza a fi spalate, asigura o temperatura optima a apei de spalare si pune la dispozitie o serie de programe inedite.

Mai mult de atat, in functie si de inaltimea blatului de bucatarie, spalatul manual poate deveni incomod cand suntem nevoiti sa stam aplecati spre chiuveta, fapt ce poate cauza, in timp, dureri severe coloanei si zonei cervicale. Masina de spalat vase profesionala a fost conceputa tocmai pentru a preveni aceste situatii si a usura considerabil munca la bucatarie.

Daca intentionam sa achizitionam un astfel de instrument este indicat sa acordam o atentie sporita caracteristicilor generale in baza carora a fost proiectat.

 • Materialul de realizare a cuvei
 • Tipul de incastrare
 • Capacitate de incarcare
 • Functii si programe de spalare
 • Eficienta energetica
 • Nivel de zgomot
 • Dimensiuni
 • Greutate

In baza acestor aspecte definitorii si a considerentelor clientilor care au actualizat modalitatea de a spala vesela mult mai facil, specialistii nostri in domeniu au intocmit un clasament ce vizeaza cele mai bune masini de spalat vase.

Cea mai buna masina de spalat vase

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase, mica si compacta si totodata foarte spatioansa, caracteristici decisive ce au propulsat-o in clasamentul celor mai bine vandute produse de acest fel.

Cu ajutorul celor 6 programe din dotare, reuseste sa acopere cu succes toate sarcinile de spalare eficienta a veselei, paharelor si tacamurilor. Printre cele mai importante se remarca ciclul de curatare a paharelor, cu ajutorul caruia acestea sunt spalate cu delicatete la o temperatura de 40 de grade Celsius si programul “Intensive”, recomandat in special vaselor foarte murdare. Acesta din urma se executa la temperaturi ridicate, de 70 de grade Celsius, suplimentand ciclurile de clatire cu apa fierbinte.

Imbunatatirea tehnologiei Silent Tech a contribuit la configurarea unui motor Pro Smart Inverter cu mult mai silentios decat al masinilor standard. Astfel, compania Beko se bucura de fidelitatea clientilor cand vine vorba de acest aspect, bucurandu-se de cereri multiple in ce priveste masina de spalat vase pentru 6 seturi.

O alta functie de baza ce permite un proces rapid de spalare a veselei, de numai 30 de minute, este denumita “Quick Wash”. Aceasta este folosita in cazurile extreme cand suntem pe graba sau cand avem musafiri si exista nevoia de vase curate, necesitand un consum redus de apa si energie electrica.

“Flexible Half Load” este setarea ce asigura finalizarea in conditii optime a spalarii vaselor chiar daca masina de spalat este incarcata cu articole mai putine decat capacitatea maxima. Cosul de incarcare poate suporta in acelasi timp tacamuri, farfurii, boluri si pahare, cu singura conditie de a ne asigura ca sunt aranjate corect, fara sa impiedice bratele de pulverizare aflate in partea superioara si inferioara a masinii.

Dotata cu multe alte functii, printre care indicatorul de clatire suplimentara, indicatorul de sare, anularea pornirii programului sau indicatorul de timp, aceasta masina de spalat vase mini a ajuns rapid in vizorul majoritatii clientilor, mai ales prin prisma raportului calitate/pret.

Avantaje

 • Mica, compacta si spatioasa
 • Dispune de 6 programe de spalare
 • Capacitate de incarcare de 6 seturi
 • Consum redus de apa si energie electrica
 • Foarte silentioasa
 • Dotata cu cos de incarcare pentru tacamuri, pahare, farfurii si boluri
 • Indicator de clatire suplimentara
 • Pornire programabila
 • Raport calitate/pret foarte avantajos

Dezavantaje

 • Daca vesela nu este aranjata corect, miscarea bratelor de pulverizare poate fi impiedicata

Masina de spalat vase Whirlpool face parte din categoria produselor de top, a caror valoare de piata este considerata o investitie sanatoasa pe termen lung, dat fiind consumul redus de apa si energie electrica in comparatie cu o masina de spalat vase traditionala.

Cu o inaltime de 85 cm si o latime de 45 cm, aceasta masina de spalat vase se potriveste de minune oricarui design clasic de bucatarie, dispunand de o capacitate de incarcare de 10 seturi. Cele 6 programe pe care ne putem baza sunt diversificate si ofera ajutor deplin in orice moment al zilei. De exemplu, “6th Sense”, care in traducere inseamna “al 6-lea simt”, asigura prin tehnologia sa avansata, spalarea impecabila a petelor, grasimilor si resturilor uscate, selectand automat temperatura optima, cantitatea de apa utila si perioada necesara spalarii vaselor.

Cu functia “Multizone” nu suntem nevoiti sa asteptam umplerea cosului cu vesela, ci putem actiona orice program, la orice ora, indiferent de cantitatea de vase murdare, cu un consum mai mic de apa si energie electrica.

De foarte mare folos este si programul “Clatire igienizanta”, care se declanseaza printr-o simpla apasare de buton, functionand 90 de minute la o temperatura de 65 de grade Celsius.

Proiectantii masinii au analizat posibilitatea de supraincalzire a apei sau de defectiune neprevazuta, adoptand un sistem de protectie prin intermediul caruia suntem feriti de intamplari neplacute. Acesta se manifesta automat in oricare dintre cazurile de mai sus, oprind alimentarea cu apa a dispozitivului.

Cu noua masina de spalat vase Whirlpool, nu numai rezultatele spalarii conteaza, ci si nivelul vibratiilor si al zgomotului, acestea fiind reduse la minim multumita modernului motor invertor.

Avantaje

 • Realizata in baza celor mai noi tehnologii
 • Compacta, silentioasa si incapatoare
 • Spala impecabil grasimi, pete si resturi uscate
 • Consum redus de apa si energie electrica
 • Capacitate de incarcare de 10 seturi
 • 6 programe diferite de spalare
 • Functii multiple
 • Oprire automata in caz de supraincalzire a apei

Dezavantaje

 • Programul de 30 de minute nu are functie de uscare

Concluzie

Scopul de baza al acestor masinilor de spalat vase este de a elimina definitiv spalatul manual si de a-l suplini intr-un mod mult mai eficient si fara prea mult zgomot. Este imbucurator sa stim ca putem desfasura alte activitati in timp ce vasele sunt spalate impecabil, comprimand in acest fel timpul petrecut in bucatarie.

In orice ramura de activitate ne-am situa, cumparand un produs de calitate, ne putem bucura de rezultate notabile. Exceptie de la regula nu fac nici masinile de spalat vase, ale caror caracteristici generale sunt raportate intrutotul la valoarea de piata.

Intrebari Frecvente

I: Ce cantitate de sare se pune la masina de spalat vase si de ce?

Pentru a evita defectarea masinilor de spalat vase inainte de vreme, trebuie sa acordam o atentie sporita sistemelor de dedurizare a apei. Neglijarea acestora pot duce la depunerile de calcar sau chiar la aparitia ruginei, rezultate nefaste ce pot genera defectiuni severe.

Daca ne intrebam cata sare se pune la masina de spalat vase, pentru a preveni ca apa dura sa afecteze interiorul produsului electrocasnic, trebuie notam ca rezervorul trebuie umplut cu cel mult 2 kg de sare. Dupa o serie de spalari, cand nivelul acesteia incepe sa scada, suntem instiintati pe ecranele digitale ca este timpul sa restabilim cantitatea optima.

De regula, sarea pusa in rezervor se poate dizolva chiar si in cateva ore, in functie de duritatea apei.

I: Care este cea mai buna masina de spalat vase?

Daca este sa vorbim despre cea mai buna masina de spalat vase este necesar sa intelegem ca fiecare dintre noi apreciaza acest aspect, intai de toate, din punctul de vedere al bugetului. Concret, cele mai desavarsite produse de acest gen le putem regasi in clasamentul de mai sus, parcurs impreuna, considerand in mare masura, ca orice sacrificiu financiar reprezinta o investitie de viitor pentru confortul nostru si al familiei noastre.

Fata de o masina de spalat vase ieftina, cele mai noi aparitii sunt compacte, fiabile, silentioase, multifunctionale, spatioase si foarte usor de utilizat. Mai mult de atat, multe dintre ele figureaza in clasele energetice A+ si A++, beneficiu extrem de important pentru economiile casei pe termen lung.

I: Care este diferenta dintre o masina de spalat vase incorporabila si o masina de spalat vase standard?

Masinile de spalat vase incorporabile au fost realizate in baza cerintelor clientilor, care prefara o bucatarie mai compacta, mai aerisita. Pe langa faptul ca sunt insesizabile, fiind mascate in blatul de bucatarie, acestea sunt si extrem de silentioase, punand clar la indoiala existenta lor in locuinta.

Pe de alta parte, masinile de spalat vase standard, cu toate ca au aceleasi caracteristici desavarsite cu cele incorporabile, se prezinta cu panoul de butoane la vedere. Cealalta jumatate a clientilor considera mult mai utila masina cu afisajul digital expus, pentru o monitorizare mai atenta a programelor de spalare.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

Scopul de baza al acestor masinilor de spalat vase este de a elimina definitiv spalatul manual si de a-l suplini intr-un mod mult mai eficient si fara prea mult zgomot. Este imbucurator sa stim ca putem desfasura alte activitati in timp ce vasele sunt spalate impecabil, comprimand in acest fel timpul petrecut in bucatarie.

In orice ramura de activitate ne-am situa, cumparand un produs de calitate, ne putem bucura de rezultate notabile. Exceptie de la regula nu fac nici masinile de spalat vase, ale caror caracteristici generale sunt raportate intrutotul la valoarea de piata.