Am Cumparat Menu

Cel mai bun umidificator

Cunoastem faptul ca aerul prea uscat din camera este inamicul principal al celor cu astm bronsic. Deasemenea, daca ochii nostri sunt sensibili, aerul uscat si foarte uscat poate provoca iritatii acestora. Aerul uscat nu este catusi de putin prietenos nici cu sinusurile. Sunt, iata, destule motive pentru care trebuie sa avem grija ca umiditatea din camera sa aiba valori situate intre 30% si 50%. Cu asta se ocupa cel mai bun umidificator: este garantia faptului ca valoarea umiditatii din incapere este una decenta. Pentru confort si sanatate, nu musai in ordinea asta! E ca in orice domeniu: avem nevoie de echilibru…ca de aer!

Cel mai bun umidificator este acel aparat care ne protejeaza de disconfortul de a respira un aer prea uscat, ferindu-ne de probleme si complicatii.

E stiut faptul ca persoana care intra in contact cu aerul uscat se poate confrunta nu doar cu probleme respiratorii, ci si cu o deteriorare a starii de sanatate a pielii. Iata inca un motiv serios pentru a ne orienta catre cele mai bune umidificatoare de aer, cu ajutorul carora sa ne bucuram de confort sporit in sanul familiei.

Cat priveste locuinta, e musai sa precizam ca aerul uscat poate afecta materialele naturale. Iar cel mai bun exemplu este lemnul din care este confectionat mobilierul, care, in contactul cu aerul uscat, poate avea de suferit. Ca sa nu mai amintim ca daca in familia noastra exista un copil mic, preocuparea pentru a cauta cel mai bun umidificator pentru bebelusi devine una foarte serioasa.

Sa avem, asadar, un umidificator profesional in casa este o chestiune de viata sanatoasa, pentru intreaga familie. Are asa de multe avantaje, incat ar fi pacat sa nu le amintim:

 • Reduce riscul de infectii
 • Are grija ca pielea sa fie mai moale si mai tonifiata
 • Aeriseste sinusurile, iar daca avem deja o raceala, un umidificator bun ne ajuta sa ne vindecam mai repede.

Pana si plantele din casa sau apartament sunt mai sanatoase, in prezenta unui umidificator.

Lemnul mobilierului saluta si el aparitia unui umidificator!

Cand cautam cele mai bune umidificatoare de camera, trebuie sa tinem cont de cateva criterii:

 • Suprafata de acoperire a umidificatorului
 • Dimensiunea
 • Nivelul de umiditate
 • Nivelul de umiditate din exterior
 • Nivelul de zgomot
 • Locul de amplasare
 • Tipul de apa folosit
 • Costurile de functionare si intretinere
 • Tipul de umidificator
 • Valoarea de piata
Cel mai bun umidificator

Doamnelor si domnilor, un pic de atentie! Cele mai bune umidificatoare de camera sunt cele in intimitatea carora acest aparat se simte aidoma unei vedete cu mare succes! Acesta este un umidificator ultrasonic cu 7 functii. A nu se confunda cu balaurul cu sapte capete din poveste!

Prezenta ionilor negativi este garantia faptului ca virusurile si bacteriile ar trebui sa-si blesteme ziua in care au venit pe lume.

Putem seta nivelul de umiditate? Categoric ca da! Dupa ce valoarea umiditatii dorite este atinsa, umidificatorul cu ultrasunete se opreste automat. E o chestie de bun simt. O alta veste buna e aceea ca, atunci cand umiditatea din camera scade, aparatul porneste din nou. E genul de partener care nu umbla niciodata cu jumatati de masura.

Are si umidmetru digital, astfel incat sa ne arate, permanent, nivelul umiditatii din incapere.

Foarte important este si faptul ca, fiind echipat cu un cartus filtrant de apa, umidificatorul are grija sa nu se depuna pulbere pe mobila din camera. Altfel, crede-ne, ar fi “mobila si…durere”!

Avantaje

 • 7 functii, una si una. De fapt, una mai benefica decat alta!
 • Emisia de ioni negativi este dovada ca virusurile sunt neutralizate
 • Este silentios – cu doar 35 de decibeli, ne putem culca, linistiti, pe o ureche!
 • Cartusul filtrant detasabil ne asigura ca mobila din casa ramane intacta, sanatoasa si…fara pata
 • Regulatorul de intensitate este direct raspunzator de schimbarea intensitatii de umidificare, in functie de marimea camerei si nivelul umiditatii
 • Cu rezervorul de apa de 5.3 litri, umidificatorul lucreaza 17 ore, continuu

Dezavantaje

 • Faptul ca este silentios le-ar putea da moara la apa celor care se folosesc de scuza: “Nu prea a auzit lumea de el”

Concluzie

In mod oarecum ironic, cautam cel mai bun umidificator, insa de multe ori, dam peste umidificatoare exceptionale! E una dintre dovezile fericite ca o veste buna nu vine niciodata singura. Oricat de sofisticata ni s-ar parea alegerea unui umidificator care raspunde exigentelor noastre, in mod sigur il vom gasi pe cel potrivit.

Intrebari Frecvente

I: Care sunt cele mai bune umidificatoare?

Previzibil, cumva, cele mai bune umidificatoare de aer sunt cele care indeplinesc, in primul rand, criteriile de sanatate, reusind cu succes sa mentina un nivel optim de umiditate in incapere, sa ne protejeze lemnul din casa si sa fie discret. Si neaparat sa nu fie scump sau costisitor!

I: Ce face umidificatorul?

Filosofic vorbind, orice umidificator cu abur cald sau ultrasonic transforma atmosfera uscata si sufocanta din camera in extaz absolut al simtului nostru olfactiv. Este liantul dintre o lume uscata si una vie. Depinde de noi in care din ele vrem sa traim.

Cum si unde trebuie pus umidificatorul iarasi este o strategie! Unele persoane aleg sa doteze fiecare camera cu un astfel de gadget si nu fac deloc rau. Ba din contra. Asigura un flux de aer proaspat si respirabil in toata casa. Fara exceptie.

I: Care este cel mai bun umidificator de camera pentru copii?

Fara indoiala un umidificator bun pentru copii este acela care face aerul din camera usor respirabil, la un nivel de zgomot redus, ceea ce poate garanta un somn odihnitor celor mici.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

In mod oarecum ironic, cautam cel mai bun umidificator, insa de multe ori, dam peste umidificatoare exceptionale! E una dintre dovezile fericite ca o veste buna nu vine niciodata singura. Oricat de sofisticata ni s-ar parea alegerea unui umidificator care raspunde exigentelor noastre, in mod sigur il vom gasi pe cel potrivit.