Am Cumparat Menu

Cele mai bune aparate de barbierit si tuns barba

Purtarea barbii reprezinta o moda in zilele noastre, impactul fiind cu atat mai mare cu cat oameni celebri din sport, muzica sau filme promoveaza look-uri deosebite. O barba elegant aranjata a devenit practic un accesoriu indispensabil, care necesita ingrijire zilnica si atentie sporita din partea fiecarui barbat in parte. Procedeul de obtinere a unui aspect impecabil al barbii, uniform si bine conturat este posibil folosind numai cele mai bune aparate de barbierit.

Acestea, la randul lor, au evoluat de la an la an si in prezent au ajuns la un nivel atat de ridicat, incat pot face posibil barbieritul sau tunsul barbii in doar 15 minute, fara efort si fara riscuri de iritatii.

Ca la orice alta achizitie avem datoria de a urmari cele mai importante proprietati ale produsului, care sa genereze asteptarile scontate. In cazul unui aparat de barbierit trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte calitative inainte de a-l cumpara:

 • Capacitatea de a indeparta parul in conditii optime de confort
 • Posibilitatea de a scurta barba la dimensiunea dorita
 • Inlaturarea uniforma a firelor de par
 • Timpul alocat procesului
 • Durabilitatea lamelor
 • Rezistenta la apa
 • Autonomia bateriei

In baza acestor specificatii am realizat un top ce vizeaza cele mai bune aparate de barbierit si tuns barba.

Cele mai bune aparate de barbierit si tuns barba

Stilul de aranjare a barbii difera de la barbat la barbat, multi preferand un barbierit in locul unui ras complet. Uniformizarea parului facial la o anumita dimensiune poate fi facuta eficient cu ajutorul cunoscutului aparat hibrid de barbierit si de tuns barba Philips One Blade, dotat cu 3 piepteni ideali, gradati pentru obtinerea lungimii dorite a parului.

Cu ajutorul acestui dispozitiv putem incerca diferite stiluri de barbierit, datorita capacitatii sale de a contura si a tunde orice lungime de par. In conformitate cu noile standarde, tehnologia de taiere a parului se bazeaza pe 200 de miscari pe secunda, oferind simultan un sistem dublu de protectie pentru un proces facil.

Persoanele care au severe probleme cu iritatia in urma rasului zilnic, pot incerca acest aparat de barbierit electric. One Blade nu executa miscarea asemenea unei lame traditionale, chiar daca barbiereste foarte aproape de radacina firului de par, oferind pielii protectie deplina.

Deasemenea, prezinta proprietatea de utilizare atat in mediu uscat, cat si in mediu umed. Alegerea apartine fiecaruia dintre noi, daca folosim sau nu spuma de ras, curatarea dispozitivului facandu-se, fara probleme, sub jetul de apa.

Cei 3 piepteni tund la dimensiuni diferite, 1 mm, 3 mm, respectiv 5 mm, avand posibilitatea de a urmari contururile fetei, eficientizand astfel obtinerea unui model de barba desavarsit. Atasarea lor pe lama se face foarte usor, printr-un singur clic.

De regula, lama trebuie schimbata la un interval mediu de 4 luni, in functie de frecventa utilizarii ei. A fost realizata tocmai pentru a spori performantele pe o perioada mai mare de timp. Pe bateria reincarcabila ne putem baza 45 de minute, efectiv, la o incarcare completa de o ora.

Avantaje

 • Foarte util celor cu piele sensibila
 • Uniformizeaza parul facial la dimensiuni diferite
 • Utilizeaza 200 de miscari pe secunda
 • Dotat cu 3 piepteni diferiti, ce pot scurta barba la 1 mm, 3 mm, respectiv 5 mm
 • Eficient atat in mediu uscat, cat si in mediu umed
 • Curatare facila sub jetul de apa
 • Lama poate fi schimbata doar la un interval de 4 luni
 • Autonomie a bateriei de 45 de minute, efectiv

Dezavantaje

 • Dispozitivul este destul de fragil

Utilitatea unui aparat de tuns barba se face tot mai simtita in randul multor barbati, care opteaza pentru stilizarea periodica prin scurtarea uniforma si eleganta a parului. Includem aici si categoria acelora dintre noi care prefera sa evite iritarea pielii prin efectuarea procesului de radere completa.

Se evidentiaza in acest sens binecunoscutul aparat de tuns profesional Forever Sharp Rowenta prevazut cu lame confectionate 100% din inox de calitate, ce nu necesita a fi inlocuite. Dispozitivul se adapteaza cu maiestrie cerintelor noastre si poate tunde si contura barba in diferite moduri personalizate. Beneficiem astfel, de 5 piepteni inclusi de 1, 2, 3, 5 si respectiv 6 mm, adaptabili oricarui model de barba, indiferent de lungime. Se estimeaza o autonomie a bateriei de pana la 2 luni, in conditiile a 5 minute de barbierit, de 3 ori pe saptamana, aspect ce propulseaza produsul printre cele mai bune aparate de barbierit. Indicatorul inteligent din dotare ne faciliteaza monitorizarea nivelului bateriei pentru o apreciere corespunzatoare.

Cu toate ca barbiereste foarte aproape de piele, intrebuintarea dispozitivului ne va feri de iritatii, zgarieturi sau taieturi neprevazute, proprietatea de baza a lamei duble fiind exact de a taia firul de par cat mai scurt posibil.

Pentru a economisi timp, il putem folosi fara probleme imediat dupa dus, in mediu umed, curatarea acestuia facandu-se extrem de usor, detasand lama.

Avantaje

 • Permite stilizarea si uniformizarea eleganta a barbii
 • Lame confectionate 100% din inox de calitate ce nu necesita inlocuirea
 • Dotat cu 5 piepteni de scurtare
 • Contureaza desavarsit si estetic
 • Nu irita pielea
 • Autonomie a bateriei de 120 de minute
 • Prevazut cu indicator inteligent
 • Curatare facila sub jetul de apa

Dezavantaje

 • Disponibil doar pe culoarea albastru

Concluzie

Un look facial desavarsit si un aspect proaspat al barbii in fiecare zi pot fi obtinute folosind cele mai bune produse destinate acestor teluri. Datorita inovatiilor in domeniu, barbatii se pot bucura de o multitudine de noi si noi feluri de a stiliza si detalia propria barba, cu cele mai mici eforturi.

Intrebari Frecvente

I: Care este scopul principal al unui aparat de barbierit si tuns barba?

Se poate intampla sa cumparam acest produs in necunostinta de cauza, nestiindu-i scopul de baza, de aceea este foarte bine sa ne informam suficient inainte de a-l achizitiona.

Dispozitivele de barbierit si tuns barba sunt special concepute pentru a stiliza, uniformiza si contura barba, ci nu de a o rade complet. Pentru o barba fina, trebuie sa optam desigur pentru un aparat de ras electric sau manual.

Pe de alta parte, exista persoane cu pielea sensibila, care prefera utilizarea unui astfel de aparat, tocmai pentru a evita rasul complet ce le poate provoca iritatii si disconfort.

I: Care sunt cele mai bune aparate de barbierit si tuns barba?

In functie de cerintele noastre ne putem orienta, dupa caz, catre cele mai bune brand-uri, care ne pun la dispozitie o multime de avantaje utilizandu-le produsele.

Ele difera de la conceptul lamelor de contur, a pieptenilor din dotare cu gradari felurite, a autonomiei bateriei, a numarului de miscari de taiere, a capacitatii de rezistenta la apa, respectiv a pretului.

Considerandu-ne cerintele si asteptarile, in functie de buget, avem posibilitatea de a opta pentru o gama variata de aparate de barbierit si tuns barba.

I: Este recomandat si zonelor intime?

Nu. Aceste dispozitive au fost realizate strict pentru zona faciala (barba, mustata, perciuni), nicidecum pentru folosirea lor in alte parti ale corpului. Recomandarea specialistilor este sa nu utilizam in alte scopuri dispozitivele, decat in cele mentionate pe cartea de instructiuni, altfel exista riscul accidentarii.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

Un look facial desavarsit si un aspect proaspat al barbii in fiecare zi pot fi obtinute folosind cele mai bune produse destinate acestor teluri. Datorita inovatiilor in domeniu, barbatii se pot bucura de o multitudine de noi si noi feluri de a stiliza si detalia propria barba, cu cele mai mici eforturi.