Am Cumparat Menu

Avantajele utilizarii unui aspirator robot cu functia mop

La fel cum calculatoarele moderne au fost concepute sa inlesneasca multitudinea de atributii ale celor ce le utilizeaza frecvent, la fel cum telefoanele, la randul lor, alaturi de zecile de aplicatii utile, au fost proiectate sa ne auzim, sa ne vedem si sa ne transmitem aproape orice, in timp real, asa si aspiratoarele robot, pe acelasi principiu, au fost inventate pentru a genera avantaje notabile utilizatorilor.

Avantajele utilizarii unui aspirator robot cu functia mop

Cu alte cuvinte, curatenia pardoselilor va depinde in proportie de 90% de aptitudinile micului dispozitiv. Tot ceea ce ne ramane de facut consta in programarea acestuia sa faca ceea ce ii cerem. Fascinant este ca avem ocazia de a-l programa, prin intermediul telefonului, chiar de la serviciu. Ce poate fi mai relaxant decat sa ajungem acasa dupa o zi de munca, iar pardoseala sa fie exemplar de curata?!

Majoritatea aspiratoarelor robot sunt dotate cu functia de mapare, ceea ce le permite cartografierea locuintei si generarea celui mai eficient traseu de curatare. Aspiratorul robot nu face diferente. Curata impecabil gresie, mozaic, parchet, marmura, inclusiv covoare, dar cu o rata mai mica de eficienta.

Senzorii din dotare permit acestuia sa ocoleasca obstacolele, sa evite scarile sau pragurile prea inalte. La fel de impresionanta este capacitatea sa de a reveni la sursa pentru incarcarea bateriei. Practic, nu prea are nevoie de noi.

Chiar si atunci cand compartimentul de praf este plin, nu avem foarte multe de facut. Golirea acestuia este facila, la fel si detasarea si atasarea lui.

Expertii in domeniu au tras totusi concluzia ca acest tip de aspirator poate fi imbunatatit. Pentru ca de cele mai multe ori, chiar daca matura si aspira foarte eficient, pot ramane pete pe pardoseala de la diferite surse (suc, mancare, cafea, noroi).

Astfel, modernizarea aspiratorului robot a constat in atasarea unui mop, care sa-i permita acestuia sa execute aspirarea in mediu umed. In acest fel au aparut cele mai bune aspiratoare robot cu mop, dispozitive pe care, cei mai loiali utilizatori, s-au inghesuit sa le testeze. Rezultatele sunt impresionante.

Ne putem gandi numai la faptul ca imediat ce praful si mizeria sunt absorbite, intra in functiune mopul, cu aspirare umeda, ce finiseaza procesul numaidecat, ridicand curatenia la rang de arta. Uscarea podelei este instanta, deoarece aspiratorul robot este programat sa spele cu un strat extrem de subtire de apa, atat cat este necesar sa lase “luna”, dar sa nu lase urme de apa. Nu ne mai imaginam cat timp ne-ar costa aspirarea cu un aspirator obisnuit si spalarea podelelor cu un mop la fel de obisnuit, caci n-am face altceva decat sa achizitionam cat mai repede un aspirator robot cu mop!

Proiectantii s-au gandit foarte bine si la cei mai pretentiosi dintre utilizatori si au asigurat bateriei aspiratorului robot cu mop o autonomie egala cu capacitatea de a aspira fara intrerupere un spatiu de 70 de metri patrati. Asadar, modernul dispozitiv se face la fel de util in apartamentele obisnuite, cat si in vile sau spatii de birouri, unde suprafata utila este net superioara.

Chiar si sintetizand in cateva cuvinte avantajele utilizarii unui aspirator robot cu functia mop si tot par foarte multe:

 • Matura mizeria, praful si murdaria de orice fel
 • Aspira impecabil parchet, gresie, mozaic sau covoare
 • Prevazut cu functiile de mapare si cartografiere a incaperilor
 • Asociaza puterea de aspirare cu nivelul de murdarie in functie de zone
 • Fiind foarte mic are avantajul de a se strecura usor sub mobilier
 • Dotat cu senzori, cu sisteme moderne de flux de aer
 • Giroscop incorporat
 • Dispune de multiple functii de curatare
 • Autonomie mare a bateriei
 • Igienizeaza pardoselile prin intermediul functiei mop
 • Recipient de praf si de apa usor de curatat
 • Are capacitatea de a stoca traseele anterioare de curatare
 • Indispensabil familiilor care au copii mici sau animale de companie
 • Este mic si usor
 • Design clasic si elegant

Singurul lucru mai putin avantajos pe care il cunoastem despre aspiratorul robot cu mop este ca are o valoare de piata foarte ridicata. Dar cum ne putem razvrati in fata pretului gadget-ului cand tocmai am aflat cate poate face?! Si nu o singura data, ci zilnic. Sau mai bine zis, ori de cate ori cerem, el face.

Alt beneficiu important pe care il putem dobandi in urma folosirii aspiratorului robot cu mop este legat de potentialitatea curateniei zilnice, la o anumita ora prestabilita. Nu doar ca vom tine departe de noi alergenii, acarienii si alte microparticule, dar avem ocazia sa ne bucuram de curatenie maxima in fiecare ceas al zilei.

Un aspirator robot cu functia mop este, cu alte cuvinte, un real succes pentru cei care il achizitioneaza. Ne bucuram de curatenie zilnica impecabila, avem sansa de a comprima doua actiuni intr-una singura (aspiram si spalam in acelasi timp), economisim timp si bani (mai ales pentru ca acest aspirator-minune are o durata de viata foarte lunga), suntem mult mai bine vazuti de catre orice apropiat care ne viziteaza si nu in ultimul rand, ne bucuram de lipsa alergenilor si acarienilor din locuinta.

Inainte de a ne decide sa cumparam un aspirator robot cu mop este imperativ sa studiem, cu atentie, pagina detaliata “cele mai bune aspiratoare robot” a acestui site. Aici puteti gasi cele mai importante detalii despre caracteristicile produselor de care sunteti interesati.

Autor

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.