Logo - Am Cumparat

Cel mai bun aspirator robot in 2020

Produs Dimensiuni (adancime/latime/inaltime) Tip aspirare Tip suprafete Pret
Robot de aspirare Roborock 2, 14.4 V, Mop, Autonomie 2h, WiFi, Alb Robot de aspirare Roborock 2 Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 35 x 35 x 9.65 cm Tip aspirare: Uscata, umeda Tip suprafete: Multi-suprafete Vezi Pret
Robot aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum, 50 W, 5200 mAh, 14.4 V, App, Smart Vision Mapping, Alb Robot aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 33 x 38 x 8 cm Tip aspirare: Uscata Tip suprafete: Multi-suprafete Vezi Pret
Aspirator robot amXea E30 Negru, Wi-Fi app, smart memory, navigare giroscopica, multi-suprafete, curatare umeda si uscata, perie centrala, robot de aspirare Aspirator robot amXea E30 Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 33 x 33 x 7.4 cm Tip aspirare: Umeda, uscata Tip suprafete: Podele dure, multi-suprafete Vezi Pret
Robot de aspirare iRobot Roomba 980, Navigare iAdapt, Carpet Boost, Filtru dublu Hepa, Curatare AeroForce, Negru/Maro Robot de aspirare iRobot Roomba 980 Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 35 x 35 x 9.2 cm Tip aspirare: Uscata Tip suprafete: Covoare, podele, podele dure, multi-suprafete Vezi Pret
Robot de aspirare Roborock 3 S60, 14.4 V, 5200 mAH, 14 senzori, perie Dupont, Mop, Autonomie 3h, WiFi, Alb Robot de aspirare Roborock 3 S60 Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 35.3 x 35.3 x 9.6 cm Tip aspirare: Uscata Tip suprafete: Multi-suprafete Vezi Pret
Robot aspirator iRobot Roomba s9+ cu WiFi si golire autonoma a gunoiului in Clean Base™, perie pentru colturi, 2 perii din cauciuc multisuprafete cu 30% mai mari, mapare a casei Robot aspirator iRobot Roomba s9+ Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 31 x 31 x 9 cm Tip aspirare: Uscata Tip suprafete: Covoare, podele, podele dure, multi-suprafete Vezi Pret
Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX, WiFi, Aspirator si mop, Smart top-up, Navigare LiDar, setare bariere virtuale, zone no mop, Alb Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX Dimensiuni (adancime/latime/inaltime): 35 x 35.3 x 9.65 cm Tip aspirare: Uscata, umeda Tip suprafete: Multi-suprafete Vezi Pret

Fara indoiala, curatenia interioara a propriei locuinte este o sarcina complexa ce necesita timp si energie, cu atat mai mult cu cat detinem o suprafata utila mai mare. Majoritatea articolelor de uz intern a cunoscut o dezvoltare remarcabila in ultimele doua decenii, astfel incat proprietarii de case, vile sau sedii mari de birouri au ocazia de a investi intr-un aspirator robot, considerat un real succes pe piata larga din Romania.

Noul robot aspirator a fost propus inca de la inceputul anilor '90, insa publicul nu a raspuns bine tehnologiei de atunci, ci doar aproape de zilele noastre, odata cu evolutia gadget-urilor Smart. Astfel, acest robot de aspirare a devenit un instrument popular pentru curatarea podelelor si a pardoselilor locuintelor de la cele mici pana la cele mai mari.

La randul lor, aceste produse difera in functie de compania care le produce, fiecare dintre brand-uri contribuind cu inovatiile proprii pentru stabilirea unor performante absolute. Cel mai bun aspirator robot indeplineste o suita de caracteristici, menite sa usureze procesul de curatare si sa il realizeze in cele mai optime conditii.

Atunci cand ne orientam spre achizitionarea unui astfel de articol este indicat sa avem in vedere specificatiile si aspectele sale definitorii:

 • Tipul suprafetelor de operare
 • Tipul de aspirare
 • Functii aplicabile
 • Autonomia acumulatorului
 • Fiabilitate
 • Accesorii incluse
 • Capacitate de colectare
 • Nivelul de zgomot

In baza acestor particularitati, profesionistii in domeniu au realizat un top ce face referinta la cele mai bune aspiratoare robot.

Top Cele mai bune aspiratoare robot in 2020

Noul robot de aspirare Roborock 2 a fost conceput pentru a simplifica procesul de curatare a podelelor, pardoselilor si covoarelor. Multitudinea de dotari si de functii il clasifica drept cel mai bun robot de aspirare pentru suprafete mici, medii si mari.

Partea frontala a carcasei delimiteaza rezervorul de apa si mopul, in partea din spate fiind situate periile pentru curatarea uscata. Sub capac sunt amplasate butoanele de resetare Wi-Fi, cat si tavita de colectare a prafului. Partea dreapta a robotului este prevazuta cu o perie rotativa ce sifoneaza particulele de praf in calea robotului, astfel incat peria circulara sa absoarba tot, lasand suprafata impecabila.

Exista cate o roata pe fiecare parte a dispozitivului si o rotita de echilibrare in spate, aflata intre pinii de incarcare. Garda pentru obstacole este de 2 cm, aspiratorul robot reusind sa treaca cu brio peste covoare sau praguri.

Procesul de curatare incepe dupa apasarea butonului de pornire din partea de sus, robotul intrand imediat in actiune. Dispune de un total de 12 senzori care ii permit cartografierea locuintei si identificarea limitelor. Senzorul de margine, cu laser, are rolul de a mentine distanta de 1 cm fata de orice perete, evitand astfel eventualele ciocniri ale aparatului.

Acest performant robot de aspirare Roborock are o autonomie a acumulatorului de aproximativ doua ore, plus o suita de caracteristici ce il transforma intr-o alegere excelenta pentru orice cumparator.

Deasemenea are capacitatea de realiza o rutare fantastica in jurul obiectelor din casa, creandu-si o harta virtuala pentru viitoarele operatiuni de curatare.

Faptul ca avem la indemana si optiunea pentru curatare umeda, face ca acest gadget sa fie mult mai atragator. In urma operarii functiei "mop" nu raman decat o pelicula foarte subtire de umed si o curatenie ireprosabila. Modernul robot de aspirare Roborock 2 14.4 V are aptitudinea de a acoperi o suprafata utila de 70 de mp in 90 de minute (un apartament mediu) cu maxim jumatate din baterie. La o greutate de 3.8 kg are un potential de colectare de 0.42 litri.

Avantaje

 • Ideal pentru curatarea parchetului, a gresiei sau a covoarelor
 • Acopera suprafete mici, medii si mari, atat umed cat si uscat
 • Dotat cu perie rotativa si circulara
 • 12 senzori
 • Functie de Wi-Fi
 • Functie "mop"
 • Garda de obstacole de 2 cm
 • Autonomie acumulator de 150 de minute
 • Capacitatea de cartografiere a locuintei
 • Pastreaza distanta de 1 cm fata de orice perete
 • Greutate de numai 3.8 kg

Dezavantaje

 • Firele lungi de par pot inconjura rotile robotului, ingreunandu-i procesul

Compania Xiaomi este renumita pentru conceptul calitativ si eficient al produselor de orice natura, fluxul mare de cereri bazandu-se tocmai pe raportul foarte avantajos calitate / pret. Odata cu lansarea pe piata a noilor aspiratoare robot, curatenia locuintei sau a biroului nostru nu mai este o problema. Ne-am convins in nenumarate randuri de cat de mult timp risipim pentru a duce la bun sfarsit curatenia zilnica a parchetului, gresiei sau covoarelor.

Multumita inovatiei in domeniu si a rapiditatii procesului tehnologic, binecunoscutul aspirator robot Xiaomi vine in slujba noastra dotat cu multiple functii, care vor transforma munca asidua intr-o joaca inteligenta.

Aspiratorul robot poate fi conectat prin wireless, cu ajutorul aplicatiei mobile Mi Home si controlat in timp real, chiar daca nu suntem in locuinta. De fiecare data cand termina procesul vom primi notificare pe telefon.

Pune la dispozitie modul de aspirare uscata, acoperind cu succes suprafetele cu gresie, parchet, pardoseli de orice natura, implicit covoare cu peri scurti. Multumita celor 12 tipuri de senzori curata foarte bine marginile si colturile incaperii, fara a intra in coliziune cu eventualele obiecte aflate in camera. Trece usor peste praguri de 2 cm inaltime si evita gentil obiectele care ii apar in cale.

Realizarea automata a cartografierii zonelor pe care urmeaza sa le parcurga reprezinta un avantaj in plus, avand posibilitatea de a-i urmari traseul de pe telefon. Primim notificari in cazul in care procesul s-a finalizat, daca se blocheaza, daca nu gaseste standul de incarcare sau daca recipientul unde se aduna murdaria este plin.

Renumitul robot aspirator Xiaomi are o autonomie a bateriei de aproximativ doua ore, avand puterea de a curata impecabil un apartament de 65 mp utili intr-o ora. In cazul in care nivelul bateriei se apropie de 10%, aspiratorul robot se duce la statia de alimentare, continuand curatenia exact de unde a ramas, doar dupa incarcarea bateriei.

Senzorul de intuneric ii permite desfasurarea procesului de curatare si cand lumina este stinsa, randamentul fiind acelasi.

Avantaje

 • Tip de aspirare uscata
 • Foarte eficient pentru suprafete de gresie, parchet, pentru orice tip de pardoseli sau covoare cu peri scurti
 • Dispune de 12 tipuri de senzori
 • Curata foarte bine marginile si colturile incaperii
 • Trece usor peste praguri de 2 cm inaltime
 • Realizare automata a cartografierii zonelor de lucru
 • Alimentare automata
 • Autonomie a bateriei de aproximativ doua ore
 • Actioneaza la fel de bine si pe intuneric

Dezavantaje

 • Nu are acelasi randament eficient pentru covoare cu peri mai lungi de 2 cm

Daca ne-am decis deja sa achizitionam un robot de aspirare si spalare, solutia cea mai convenabila vizeaza modelul amXea E30, unul dintre cele mai complexe aspiratoare robot de pe piata. A fost proiectat special pentru a inlesni procesul de curatare zilnica a pardoselilor dure si a covoarelor cu peri scurti, economisind totodata timp pretios.

Functiile giroscopica si "harta virtuala" permit cartografierea suprafetelor si scanarea acestora in timpul derularii programului, pentru generarea unui traseu precis. Harta este vizibila pe aplicatie si furnizata la fiecare scanare, avand astfel posibilitatea de a urmari, in timp real, procedeul de curatare.

Gama acestor roboti de aspirare este prevazuta cu functia "Smart Memory", ce permite dispozitivelor sa memoreze zonele pe care deja le-au curatat si pe care urmeaza sa le acopere. Podelele libere, fara prea multe obstacole, sunt mult mai eficient maturate, aspirate si spalate.

Capacitatea recipientului de praf, de 600 de ml, este suficienta pentru aspirarea mai multor camere in aceeasi etapa de curatare. In cazul spalarii umede, cuva de praf trebuie inlocuita cu rezervorul de apa, printr-o simpla miscare, pentru obtinerea unor suprafete lustruite. Acest aspirator robot, care si spala, este prevazut cu o laveta lababila si reutilizabila fabricata din microfibra. De retinut ca in rezervor se adauga numai apa la temperatura camerei, fara detergenti lichizi sau alte solutii de curatare.

Modul de spalare umeda presupune controlul debitului de apa in 3 trepte. Aplicabila doar de pe telefonul mobil, aceasta functie a performantului robot aspirator mop considera treptele "low" si "medium" perfecte pentru parchet si pardoseli din lemn, cu scopul de a evita umezeala excesiva din canturile suprafetei respective.

Acest produs este dotat cu perii laterale, care au sarcina de a directiona particulele de praf spre centrul aspiratorului. Peria centrala in forma de V creste capacitatea de curatare a scamelor si a impuritatilor, in timp ce puterea de aspirare asigura o finalizare eficienta, indiferent de pardoseala.

Dispune de o multitudine de senzori, cum ar fi senzorul de praf, de apropiere, de panta, impotriva caderii sau de coliziune. Multumita acestora, robotul aspirator amXea poate curata chiar si zonele cele mai greu accesibile, mariginile si colturile mobilierului, poate creste puterea de aspirare si poate efectua procesul la un nivel de zgomot redus.

Ne bazam pe o autonomie a bateriei de 100 de minute si pe capacitatea de a acoperi 200 de mp cu o singura incarcare.

Totalitatea acestor functii si tehnologii l-au propulsat printre cele mai bune aspiratoare robot ale ultimei generatii. Posesorii de case, de la cele mai mici la cele mai mari, s-au declarat extrem de multumiti in urma statisticilor facute de expertii in domeniu.

Avantaje

 • Tip de aspirare umed si uscat
 • Matura, aspira si spala
 • Curata orice tip de pardoseala, precum gresie, parchet, covoare cu peri mici, mochete
 • Functie giroscopica si de cartografiere
 • Functie "Smart Memory"
 • Prevazut cu recipient de praf, rezervor de apa, laveta lavabila, perii laterale, perie centrala
 • Dispune de o varietate mare de senzori
 • Autonomie a bateriei de 100 de minute
 • Reincarcare automata
 • Greutate 3 kg
 • Design elegant

Dezavantaje

 • Nu curata covoare cu peri mai inalti de 2 cm
 • Nu putem folosi detergenti lichizi sau solutii de curatare in rezervorul de apa

Daca vorbim de top, printre cele mai bune aspiratoare robot isi face loc noul concept Roomba 980, destinat aspirarii uscate, indiferent de tipul pardoselii. Curata cu succes gresie, parchet, podele dure sau covoare cu peri de maxim 2 cm lungime, acoperind o suprafata de 60 de metri patrati intr-o ora, cu jumatate din volumul bateriei Li-Ion. In cazul in care curatenia nu este gata, insa nivelul bateriei este foarte scazut, robotul se retrage la statia de alimentare, reluand procesul de aspirare in momentul finalizarii incarcarii.

Aplicatia "IRobot Home", disponibila pe telefon si tableta, stabileste conexiunea dintre cerintele noastre si realizarile aspiratorului robot Roomba 980. Avem oportunitatea de a seta sau programa robotul sa inceapa curatenia la o ora prestabilita, traseul si rezultatele obtinute putand fi monitorizate in timp real cu ajutorul aplicatiei. Tot in "IRobot Home" gasim informatii despre mentenanta aspiratorului robot, suport tehnic, filmulete, cat si sfaturi despre instruire cu privire la folosirea corecta a acestuia. Mentionam ca toate aceste aspecte pot fi realizate si urmarite chiar si atunci cand suntem la serviciu sau in vizita la prieteni, timp in care pardoseala locuintei noastre devine ireprosabil de curata.

Se intampla ca anumite colturi sau zone incomode robotului aspirator sa necesite o putere de aspirare mai mare pentru a lasa locul complet curat. Cu functia "Aero Force", acest aspect nu mai este un impediment, concentrarea fluxului de aer in spatiul ingust dintre periile rotative ducand la accelerare si desigur, la o putere mai mare de curatare. La fel se intampla in momentul trecerii de pe o pardoseala dura pe covor, schimbare vizibila noului aspirator robot, multumita tehnologiei de navigare "IAdapt" 2.0, functie ce ii permite invatarea traseului si memorarea obstacolelor.

Autoritatea acumulatorului este cu 50% mai mare decat la modelele mai vechi ale aceluiasi concept, fapt ce consolideaza astfel concluziile specialistilor in domeniu. Vine "la pachet" si cu un design clasic si elegant, la o inaltime de 9.2 cm si o greutate de 4 kg.

Multitudinea de senzori si functii, corelata cu aplicatiile si noile tehnologii fac din acest aspirator inteligent un prieten de nadejde pentru fiecare dintre utilizatorii sai.

Avantaje

 • Destinat aspirarii uscate
 • Curata orice tip de pardoseala, precum gresie, parchet, marmura, mocheta, covor
 • Aplicatie "IRobot Home" disponibila
 • Posibilitatea de a seta si programa robotul, chiar daca nu suntem in locuinta
 • Functia "Aero Force" destinata aspirarii zonelor incomode
 • Tehnologia "IAdapt" permite invatarea traseului si memorarea obstacolelor
 • Putere mai mare cu 50% a acumulatorului fata de modelel mai vechi
 • Senzori de cadere si de lovire
 • Design clasic si elegant
 • Greutate de 4 kg

Dezavantaje

 • Randamentul scade in cazul covoarelor cu peri mai mari de 2 cm
 • Nu detine functie "mop" pentru curatare umeda

Atunci cand suntem in cautarea unui aspirator robot performant, modelul Roborock 3 S60 este de departe alegerea ideala pentru a duce la bun sfarsit o curatare eficienta atat in mediu uscat, cat si in mediu umed. Tinand cont ca poate fi canalizat prin sisteme moderne de flux de aer, aspirand constant chiar si cand cosul de praf este plin, acest gadget reprezinta cel mai bun aspirator robot pentru familiile cu copii si animale de companie.

Datorita navigarii cu laser, robotul aspirator are capacitatea de a realiza o harta a intregii locuinte, reteaua larga de senzori fiindu-i de folos pentru a finaliza eficient si rapid procesul de aspirare a gresiei, parchetului si chiar a covoarelor. Traseul ii poate fi stabilit pentru o camera sau pentru intreaga locuinta, menajul de zi cu zi simplificandu-se apreciabil.

Cel mai mare avantaj este ca dispozitivul poate executa procesul chiar si atunci cand nu suntem acasa, aplicatia fiind cea care mijloceste relatia dintre noi si performantul robot aspirator Roborock 3 S60. Senzorii de distanta, de cadere, cel infrarosu si cel pentru obstacole imbunatatesc ghidarea acestuia in interiorul casei, eliminand riscurile de deteriorare, atat ale dispozitivului, cat si ale mobilierului.

Odata achizitionat, nu mai este necesar sa ne facem griji pentru parul lasat de animalele de companie. Statisticile recente au inclus acest aspirator robot pentru par de animale in majoritatea topurilor ce vizeaza aceasta gama de produse.

Simultan cu aspirarea, pardoseala poate fi lustruita prin intermediul functiei "mop", regland dupa nevoie cantitatea de apa din interiorul rezervorului. Aceasta operatiune nu este recomandata covoarelor, ci doar incaperilor cu gresie, parchet, marmura, mozaic.

Avantaje

 • Aspira eficient si rapid atat in mediu umed, cat si in mediu uscat
 • Sisteme moderne de flux de aer
 • Aspira constant chiar si cand cosul de praf este plin
 • Ideal familiilor cu copii si animale de companie
 • Navigare cu laser
 • Posibilitatea cartografierii locuintei
 • Dotat cu o gama diversificata de senzori
 • Functie "mop" disponibila

Dezavantaje

 • Functia "mop" nu este recomandata camerelor in care exista covoare.

Cu siguranta, cel mai evoluat si complex robot de aspirare este IRobot Roomba S9+, capabil sa indeplineasca locuintei noastre toate cerintele necesare unei curatenii zilnice impecabile. Doar apasand butonul de start, robotul minune isi incepe activitavea de mentinere a podelelor curate si lustruite.

Aspira fara greseala colturile camerei, marginile acesteia, inclusiv zonele pardoselii mai putin accesibile, dispunand de o putere de absorbtie mult mai mare decat alte aspiratoare robot de pe piata. Periile de cauciuc duble sunt cu 30% mai late in comparatie cu cele existente la un aspirator robot ieftin, avand calitatea de a se comporta delicat cu suprafata aspirata si necrutator cu praful, murdaria si resturile cu care intra in contact.

Tehnologia moderna permite robotului aspirator cartografierea locuintei, oferindu-i totodata capacitatea de a memora cele mai optime si rapide trasee. Acopera cu succes intreaga suprafata vizata, reusind sa imbunatateasca de la proces la proces rutele pe care le urmeaza.

Performanta inedita pe care o lauda toti expertii in domeniu o reprezinta competenta uimitorului robot aspirator de evacuare automata a murdariei si resturilor stranse in sacul colector. Pe langa multitudinea de senzori din dotare, aceasta functie este extrem de benefica, practic nemaifiind nevoie sa schimbam periodic sacul colector.

Curata gresie, parchet, marmura, mozaic, dispunand o putere de doua ori mai mare de aspirare a particulelor de praf dintr-un covor cu fire lungi. Poate fi programat si setat pentru traseele de curatenie, procesul desfasurandu-se chiar daca nu suntem in preajma.

Acumulatorul are o autoritate de 90 de minute, suficient pentru a intretine corespuzator o locuinta de 100 de metri patrati utili. In cazul in care indicatorul de baterie descarcata ne semnaleaza un nivel mic al acumulatorului, robotul aspirator se retrage la statia de incarcare, continuand curatenia de unde a ramas, imediat ce nivelul bateriei se restabileste.

Un alt avantaj ce cantareste enorm in ecuatia achizitionarii unui astfel de produs inedit il constituie capacitatea sa de captare completa a 99% din alergeni, fire de praf, polen si mucegai, aspect benefic pe care nu il regasim si la alte articole de acest gen.

Cu o inaltime de numai 9 cm si o greutate de 3.7 kg, IRobot Roomba S9+ este considerat cel mai bun aspirator robot pentru locuinte medii si mari si reprezinta o investitia extraordinara in viitorul curateniei locuintei personale.

Avantaje

 • Cel mai evoluat si complex aspirator robot
 • Mentine podelele curate si lustruite
 • Aspira colturile camerei, marginile acesteia, inclusiv zone greu accesibile
 • Se comporta delicat cu pardoseala
 • Curata la fel de bine si covoare pufoase
 • Poate fi programat si setat pentru urmarirea traseelor de curatare
 • Capteaza 99% din alergeni, fire de praf polen si mucegai
 • Evacuare automata
 • O gama variata de senzori
 • Autonomie a acumulatorului de 90 de minute
 • Raza de operare de 350 de metri
 • Greutate de numai 3.7 kg

Dezavantaje

 • Este destul de zgomotos la evacuare

Suficient de inteligent pentru a stoca trasee, de a reveni la baza dupa finalizarea curateniei sau in caz de nivel scazut al bateriei, de a detecta obstacole si de a gestiona suprafetele pe care urmeaza sa le parcurga, modernul robot de aspirare Roborock Cleaner S5 isi face simtita prezenta in clasamentul celor mai bine vandute produse din aceasta categorie.

Cu un desing elegant si o greutate de numai 3.5 kg, se descurca de minune atat la aspirarea uscata, cat si la curatarea cu functia "mop". Trece cu delicatete peste pragurile si cablurile din locuinta, avand inaltimea optima pentru a nu ramane blocat in timpul procesului.

Are potentialul de a scana intreaga locuinta stabilindu-si traseul pentru curatare. Fiind un gadget inteligent poate efectua aceste activitati cu ajutorul programarilor din aplicatie, fara a fi necesar sa-l asistam. Se va intoarce intotdeauna la statia de alimentare dupa finalizarea programului, astfel incat exclude posibilitatea de a fi gasit altundeva decat la locul sau.

Asa cum am subliniat mai sus, aspiratorul robot Roborock Cleaner S5 are si competenta de a lustrui pardoseala, nu doar de a o aspira. Functia "mop" intra imediat in functiune, de indata ce ne-am asigurat ca in rezervor adaugam apa distilata sau apa de calcat. Cele doua procedee, aspirare si spalare pot fi efectuate simultan, aspiratorul robot lasand in urma o curatenie desavarsita.

Acest gadget poate reprezenta solutia ideala pentru cei care detin animale de companie si pentru care strangerea zilnica a parului cazut nu reprezinta o sarcina deloc usoara. Are o autonomie a bateriei de aproape 2 ore, timp suficient pentru a aspira o locuinta medie de 70 de metri patrati utili.

Avantaje

 • Stocheaza trasee de curatare a locuintei
 • Revine la baza ori de cate ori finalizeaza curatenia sau atunci cand nivelul bateriei este scazut
 • Design elegant
 • Aspirare uscata, dar si umeda
 • Scaneaza incaperile
 • Functie "mop"
 • Varietate mare de senzori
 • Autnomie a bateriei de aproape 2 ore
 • Curata eficient parul de animal
 • Nu este foarte galagios

Dezavantaje

 • In rezervor este obligatoriu sa adaugam apa distilata sau apa de calcat

Intrebari si raspunsuri

De ce este important un aspirator robot pentru curatenia locuintei?

Niciodata curetenia nu a insemnat o sarcina usoara, mai ales cand suntem tipicari si minutiosi in ceea ce priveste rezultatul final al activitatii noastre.

Programul zilnic incarcat, in care inseram activitatile de educatie si crestere ale copiilor, orele de serviciu, programul de cumparaturi, poate afecta direct timpul alocat curateniei, ceea ce nu este intocmai benefic.

Expertii in domeniu au dezbatut si pus in practica noile inovatii ale tehnologiei si au gasit rapid solutia pentru a pastra caminul propriu curat pentru totdeauna.

Un aspirator robot inlesneste total procesul de curatenie, avand practic nevoie doar de programarea si setarea aplicatiei pentru a transmite gadget-ului cerintele noastre.

De ce este importanta statia de alimentare a aspiratorului robot?

Din multitudinea de avantaje, remarcabil este acela ca robotul aspirator isi poate desfasura procesul de aspirare si lustruire chiar daca nu suntem in locuinta. Ori de cate ori finalizeaza activitatea, se intoarce la statia sa de alimentare. La fel, cand indicele arata nivel scazut al bateriei, dispozitivul revine la statie pentru incarcare, finalizand apoi procedeul.

Statia de alimentare este practic baza robotului aspirator, loc in care il vom gasi de fiecare data cand este in stare de repaus.

De ce este util pentru sanatate un aspirator robot?

Au fost concepute pentru a capta in proportie de 99% alergenii, firele de praf, polenul sau particule de orice gen, intalnite pe pardoseala.

Daca un aspirator obisnuit ridica praful in locuinte, facand practic mai mult rau, iata ca noua gama de aspiratoare inteligente a rezolvat si acest aspect des mentionat de cei care au simtit diferenta dintre vechi si nou, dintre obisnuit si performant.

Concluzie

Teoretic, am cumparat un produs inteligent pentru curatarea pardoselii locuintei. Practic, avem un prieten de nadejde pe care-l programam sa lucreze zilnic, sa mentina un aspect impecabil al gresiei, parchetului sau al covoarelor si care, pe deasupra, vine la pachet cu o multitudine de functii si senzori gata sa ne surprinda placut.

Distribuie pe Retele Sociale