Am Cumparat Menu

Cel mai bun ghiozdan pentru copii

Educatia este fenomenul social fundamental prin care generatiile adulte transmit experiente si invataturi copiilor pentru formarea si integrarea lor in societate. O lume normala se configureaza avand la baza educatia, oricare ar fi forma pe care o imbraca. Fie ca vorbim de respect, de cunoastere, de intelegere sau de buna comunicare.

Chiar daca cei mai importati ani in formarea oricarui copil sunt primii sapte de acasa, un rol covarsitor pentru integrarea si slefuirea lui in societate il are scoala. De aceea este foarte important sa pregatim intrarea celor mici in aceasta noua sfera, care deschide noi usi si noi orizonturi in viata lor, cat mai bine cu putinta.

Pentru ochii oricarei fiinte integre, conduita curata si ferma a copiilor ce pasesc pentru prima data pragul scolii sau a celor care deja au avansat pe treapta ierarhica, inseamna simpatie si apreciere.

Astfel, pentru un copil nu este necesar numai sa mearga la scoala, ci este foarte important si cum merge la scoala. Trebuie sa avem in vedere sa ii asiguram o tinuta decenta si curata in fiecare zi, hrana pentru ziua in curs si, nu in ultimul rand rechizitele pentru scoala.

Si cum rechizitele, din cele mai vechi timpuri, sunt purtate de elevi in ghiozdane, in calitate de parinti responsabili ne indreptam atentia catre cel mai bun ghiozdan pentru copilul nostru.

Cel mai bun ghiozdan pentru copii este practic, usor, spatios si util compartimentat si beneficiaza de colorit ce transmite prosperitate, veselie si fericire.

Inainte de a ne grabi sa alegem la intamplare, subliniem ca noile modele de ghiozdane pentru copii au beneficii in plus fata de cele de acum cateva decenii, avantaje ce usureaza notabil sarcina scolarului. Daca ne hotaram sa cumparam un astfel de produs trebuie sa tinem cont de urmatoarele:

 • Materialul de confectie
 • Tipul de compartimentare
 • Numarul de compartimente
 • Tipul de inchidere
 • Dimensiune
 • Culoare

In functie de aceste caracteristici generale, expertii nostri in domeniu au intocmit un clasament unde putem gasi cel mai bun ghiozdan pentru copii, cel mai practic si mai rentabil.

Cel mai bun ghiozdan pentru copii

Un model inedit ce se profileaza tot mai des in aceasta ierarhie este mult mediatizatul ghiozdan troler pentru scoala. Si nu numai. Acesta poate fi folosit chiar de copiii cu varsta de cel putin 3 ani, inca din primii ani de gradinita.

Este prevazut cu doua compartimente spatioase ce pot face casa buna pentru orice fel de rechizite de gradinita sau scoala de tip A4, pentru hainute si chiar pentru tableta, in cazul copiilor care obisnuiesc sa utilizeze.

Ghiozdanul este dotat cu maner solid din plastic pentru o prindere mai ferma si mai confortabila si de o pereche de roti, proiectate sa inlesneasca transportul acestuia.

Design-ul acestuia incanta privirea oricarui copil si, desigur, a oricarui parinte care-si priveste copilul utilizandu-l. Desenul cu Minions si culoarea albastru deschis ii confera un aer copilaresc si o nota de veselie in orice conjunctura. Dispune si de un buzunar exterior cu fermoar destinat accesoriilor mai mici, precum pixuri, creioane, carioci, cat si un buzunar pentru sticla cu apa.

Materialele din care este conceput sunt de calitate superioara, rezistente si placute la atingere, un plus ce conteaza enorma la durata de viata a ghiozdanului in conditii corespunzatoare.

Avantaje

 • Materiale de calitate superioara
 • Doua compartimente
 • Maner rezistent de plastic
 • Pereche de roti pentru transport facil
 • Buzunare exterioare
 • Desing placut

Dezavantaje

 • Nu dispune de bretele pentru umar

Aspectul ghiozdanului oricarui copil trebuie sa exprime bucurie, viata si fericire, sa fie practic, usor de purtat si lesne de utilizat. Modelul “Minecraft Creeper” nu face exceptie de la regula, fiind considerat unul dintre cele mai bune ghiozdane pentru copii.

Fabricat din poliester 100% si dotat cu bretele reglabile confortabile, poate fi purtat mai larg sau mai strans de corp, in functie de preferinta.

Este compartimentat corespunzator cu loc pentru rechizite, eventual laptop, sau hainute si jucarii in cazul deplasarilor si excursiilor. Tot in compartimentul principal exista un buzunar mic pentru pix, stilou sau creion, in timp ce in exterior ghiozdanul dispune de un buzunar lateral pentru sticla de apa.

Coloritul aparte, unisex, incadreaza produsul in noua categorie de ghiozdane de scoala atat pentru baieti, cat si pentru fete. Este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 5 ani si 16 ani. Astfel, poate fi achizitionat pentru un copil de grupa mare la gradinita, dar si pentru un elev de liceu.

Valoarea de piata atesta intrutotul calitatile ghiozdanului, felul prietenos de a se comporta cu cei mici, dar si eficacitatea lui pe termen lung.

Avantaje

 • Practic
 • Usor de purtat si de utilizat
 • Incapator
 • Poliester 100%
 • Bretele reglabile
 • Compartiment principal pentru rechizite si laptop
 • Compartiment pentru pix si stilou
 • Compartiment pentru sticla de apa
 • Unisex

Dezavantaje

 • Nu este impermeabil

Concluzie

Orice investitie in prezentul oricarui copil va avea un raspuns in viitor. Depinde de noi si de copii cat de rasunator este. De aceea trebuie sa alocam atentie desavarsita oricarui aspect, indiferent de cat de insignifiant ar parea.

Achizitionand ghiozdane pentru gradinita sau pentru scoala celor mici, le formam o imagine clara despre cum si cat de organizati trebuie sa fie vis-a-vis de caietele si manualele pentru orele de clasa. Disciplina scoalara poate incepe cu un simplu ghiozdan!

Asa cum spune un mare filosof al lumii, prezentul este viitorul pe care ti l-ai creat in trecut!

Intrebari Frecvente

I: Ce inseamna ghiozdan ergonomic?

Prin definitie, un ghiozdan este ergonomic daca asigura confort deplin in utilizare. Si ce poate fi mai deranjant atunci cand porti ghiozdanul pe umeri decat sa fii constant deranjat de bretele sau de calitatea materialului.

Abordand achizitionarea noilor ghiozdane scolare online, dispunem de posibilitatea de a le proba suficient cat sa ne convingem daca le pastram sau nu.

I: Ce ghiozdane se poarta la liceu?

Orice ghiozdan trebuie sa fie elegant, functional si confortabil. Materialele acestuia trebuie sa fie de calitate superioara pentru a fi racoros pe timpul verii, mai ales ca el nu va fi gol, ci, de cele mai multe ori, plin cu rechizite sau haine.

Ghiozdanele cu mai multe compartimente sunt recomandate elevilor de liceu pentru a avea mai multe posibilitati de organizare optima a rechizitelor materiilor zilei in curs.

I: Cat cantareste un ghiozdan?

Chiar daca nu pare un subiect interesant, a cunoaste greutatea unui ghiozdan gol si desigur, greutatea unui ghiozdan plin cu rechizite este un aspect foarte important pentru cei mici.

Un astfel de produs de calitate nu trebuie sa cantareasca mai mult de cateva sute de grame, mai exact 500–800 de grame. De ce? Pentru ca atunci cand il umplem si cu rechizite acesta poate ajunge la aproximativ 2,5 kg–3 kg.

Vom evita sa punem pe umerii celor mici o greutate mai mare de 10% din greutatea lor. De exemplu, un copil de 20 de kg nu trebuie sa poarte un ghiozdan a carui greutate depaseste 2 kg, pentru a evita aparitia problemelor de spate si deformarea coloanei.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

Orice investitie in prezentul oricarui copil va avea un raspuns in viitor. Depinde de noi si de copii cat de rasunator este. De aceea trebuie sa alocam atentie desavarsita oricarui aspect, indiferent de cat de insignifiant ar parea.

Achizitionand ghiozdane pentru gradinita sau pentru scoala celor mici, le formam o imagine clara despre cum si cat de organizati trebuie sa fie vis-a-vis de caietele si manualele pentru orele de clasa. Disciplina scoalara poate incepe cu un simplu ghiozdan!

Asa cum spune un mare filosof al lumii, prezentul este viitorul pe care ti l-ai creat in trecut!