Am Cumparat Menu

Despre noi

Site-ul amcumparat.ro a aparut in 2019 si este sustinut de o echipa formata din scriitori care transpun in descrieri laborioase si cuprinzatoare, experientele pe care profesionistii nostri le-au intampinat pe parcursul testarii produselor. Asadar site-ul nostru este un ghid pe care orice potential cumparator se poate baza si de pe urma caruia se asigura ca alege produsul potrivit nevoilor sale.

Echipa tehnica formata din mai multi experti, fiecare cu domeniul sau de activitate, face tot posibilul sa intocmeasca un top bine structurat, bazat pe testari pe perioade indelungate ale produselor. Alaturi de verificarea si testarea propriu-zisa a produselor, tinem cont si de parerile altor utilizatori pentru a putea contura perfect ceea ce numim noi o categorie de produse.

Cum se face tranzitia informatiilor de la experti la scriitori?

De fiecare data cand un produs este analizat de un expert, prezenta unui scriitor este obligatorie. Acesta aduna toate informatiile necesare si le sintetizeaza intr-un articol pe intelesul tuturor. De aceea la finalul fiecarui articol va aparea numele scriitorului care l-a redactat.

Cum puteti sustine site-ul nostru?

De fiecare data cand doriti sa achizitionati un produs online accesati site-ul amcumparat.ro pentru a va informa. Totul este gratis, nu veti fi taxati niciodata pentru fluxul continuu de review-uri. Daca gasiti interesante descrierile editorilor, nu ezitati sa distribuiti textele pe retelele sociale, pentru ca si altii sa poata beneficia de ajutorul nostru.

Echipa

Dinoiu Tiberiu

–Dinoiu Tiberiu–

Director Executiv

Fondatorul acestui proiect, programator si expert SEO la baza, Tiberiu, a investit timp si resurse importante pentru ca site-ul amcumparat.ro sa indeplineasca toate standardele necesare unui ghid complet al cumparatorului.

Dinoiu Ovidiu

–Dinoiu Ovidiu–

Redactor

Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Alina

–Alina–

Expert - Ingrijire personala

Alina a cochetat din adolescenta cu saloanele de infrumusetare. Practica din timpul liceului i-a deschis drumul catre o cariera in acest vast domeniu. A inceput cariera de coafeza inca de cand era eleva si se poate lauda cu diploma de absolvire a academiei de “hairstyling”. In anii ce au trecut a continuat sa obtina diferite diplome si premii, cea mai importanta fiind dipoma de tehnician unghii. Acum detine propriul salon si stie cel mai bine ce fel de tratamente si produse sa recomande, astfel incat ingrijirea personala sa fie la indemana oricui.

Elena

–Elena–

Expert - Nutritie, sport, sanatate

Cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul sanatatii, Elena, promoveaza un stil de viata sanatos printr-o alimentatie preponderent vegetariana si miscare regulata. Lunga sa cariera o recomanda ca fiind o buna sursa de informatii, atunci cand vine vorba de alimentele, vitaminele si exercitiile necesare unei bune functionari a organismului.