Am Cumparat Menu

Cele mai bune geci de iarna

La fel cum vara evitam expunerea la soare in zilele caniculare, asa si iarna, instinctiv, cautam locurile calduroase unde suntem feriti de temperaturile scazute.

Si cum asta nu se poate intampla intotdeauna, suntem nevoiti sa infruntam adesea vremea neprietenoasa, fie in drum spre serviciu, fie zilnic la cumparaturi sau chiar in vacantele la munte.

Pentru a pastra o temperatura optima corpului nostru, trebuie sa ne imbracam adecvat perioadei anului. Si cum in anotimpul rece ne dotam garderoba cu diverse articole groase sau foarte groase, inevitabil intra in discutie geaca de iarna.

Cele mai bune geci de iarna sunt realizate din materiale rezistente si calduroase si au ca scop principal mentinerea unei temperaturi confortabile. Desigur, luam in considerare si aspectul gecii, acolo unde moda imbina utilul cu placutul, pentru a dobandi o armonie perfecta intre felul in care ne simtim si felul in care aratam.

E bine de stiut ca fluxul sanguin este incetinit in cazul expunerii indelungate la frig, iar primul semn ca nu suntem tocmai in regula consta in senzatiile de tremurat. De aceea, e atat de important sa ne dotam cu cea mai buna geaca de iarna, pentru a evita indispozitia cauzata de frig.

In cazul ambelor sexe, fie ca suntem interesati de o geaca de iarna pentru dama, fie de o geaca de iarna pentru barbati, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte definitorii ale produselor:

 • Calitatea tesaturii
 • Grosimea
 • Lungimea
 • Aspectul
 • Dotari aditionale: gluga, buzunare, guler, capse
 • Nivelul de impermeabilitate
 • Valoarea de piata

In conformitate cu aceste specificatii am intocmit o ierarhie in care sunt disponibile detalii interesante despre cele mai atragatoare si calduroase geci de iarna.

Cele mai bune geci de iarna

Toate jachetele marca Fundango sunt concepute din materiale puternice si durabile. Important este, ca atunci cand practicam sport in anotimpul rece, sa dispunem de o geaca de iarna adecvata, respirabila intrutotul, dar care sa nu lase vantul rece sa patrunda.

A fost, astfel, conceputa pe baza tehnologiei Dripex, inovatie ce presupune respingerea apei simultan cu permisiunea materialului de a fi respirabil.

Daca dorim sa achizitionam o geaca scurta de iarna compatibila cu sporturile de munte, indeosebi ski, aceasta este solutia. Dotata cu gluga, cu buzunare laterale, plus alte doua buzunare in care putem depozita ochelarii de soare sau alte dispozitive precum casti, geaca Fundango este un concept inedit ce genereaza solutii viabile pentru orice persoana interesata de o geaca groasa de iarna pentru barbati.

Compozitia este constituita in procent de 94% din poliester, completata cu 6% elastan. Asta inseamna ca beneficiem de o geaca rezistenta, greu sifonabila si foarte flexibila.

Culoarea bleumarin inchis completata cu alb optic si rosu aprins confera gecii o imagine moderna si atragatoare.

Avantaje

 • Calduroasa
 • Confortabila
 • Materiale de calitate, puternice si durabile
 • Greu sifonabila
 • Flexibila
 • Moderna si atragatoare
 • Prevazuta cu gluga, buzunare laterale si buzunare pentru diferite dispozitive

Dezavantaje

 • Gluga nu este detasabila

Concluzie

Ierarhia intocmita aduna la un loc articole conforme care imbina utilul cu placutul in anotimpul rece. Cea mai buna geaca de iarna trebuie sa fie in acelasi timp calduroasa si comoda, dar si moderna si atragatoare. Cu astfel de atuuri, iarna nu poate fi decat o splendida experienta, an de an.

Intrebari Frecvente

I: Care sunt cele mai bune geci de iarna?

Prin definitie, o geaca de iarna adecvata trebuie sa fie in primul rand confortabila, calduroasa si aiba proprietatea de a mentine o temperatura corespunzatoare corpului.

Dintre sugestiile expertilor nostri se remarca gecile confectionate din poliester, gratie caracteristicilor acestui tip de material, precum durabilitate si flexibilitate. Majoritatea articolelor sportive au la baza o astfel de compozitie.

I: Cum alegi geaca de ski?

Sporturile de iarna s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, sporturi costisitoare. Daca vorbim in special despre ski, pe langa echipamentele necesare, precum clapari, schiuri sau ochelari de schi, este musai sa alocam o deosebita atentie gecii cu care completam tinuta.

Si cum a schia inseamna a aluneca pe zapada cu o viteza notabila, avem nevoie de imbracaminte compacta, rezistenta la vant si capabila sa mentina un nivel optim de temperatura corpului.

Un alt aspect deloc de neglijat este gradul de flexibilitate. Geaca de ski nu trebuie sa fie rigida, ci extrem de maleabila.

Author

Dinoiu Ovidiu - Redactor

Dinoiu Ovidiu Absolvent al Facultatii de Economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala, elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dumneavoastra, inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Concluzie

Ierarhia intocmita aduna la un loc articole conforme care imbina utilul cu placutul in anotimpul rece. Cea mai buna geaca de iarna trebuie sa fie in acelasi timp calduroasa si comoda, dar si moderna si atragatoare. Cu astfel de atuuri, iarna nu poate fi decat o splendida experienta, an de an.