Logo - Am Cumparat

Cele mai bune benzi de alergat in 2021

Produs Viteza maxima Greutate maxima suportata Suprafata de alergare Pret
Banda de alergat electrica Actuell 2000, viteza maxima 12km/h, bluetooth, greutate maxima suportata 110kg, mp3 input, boxe incorporate, pliabila pe cilindru, roti transport Banda de alergat electrica Actuell 2000 Viteza maxima: 12 km/h Greutate maxima suportata: 110 kg Suprafata de alergare: 122 x 42 cm Vezi Pret
Banda alergare Kondition HM-3800 Banda alergare Kondition HM-3800 Viteza maxima: 12 km/h Greutate maxima suportata: 100 kg Suprafata de alergare: 120 x 40 cm Vezi Pret
Banda de alergare EcoFit , Mini Walk EcoFit M100S Banda de alergare EcoFit M100S Viteza maxima: 8 km/h Greutate maxima suportata: 100 kg Suprafata de alergare: 120 x 46 cm Vezi Pret
Banda alergare Kondition HM-9100 FIT, Putere motor 4.5CP, pliabila, Inclinare motorizata, Greutate maxima utilizator 150kg, Suprafata alergare 151x53 cm Banda alergare Kondition HM-9100 FIT Viteza maxima: 20 km/h Greutate maxima suportata: 150 kg Suprafata de alergare: 151 x 53 cm Vezi Pret
Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A, viteza maxima 12km/h, greutate maxima utilizator 130kg, mp3 input, USB, boxe incorporate, pliabila pe cilindru, roti transport Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A Viteza maxima: 12 km/h Greutate maxima suportata: 130 kg Suprafata de alergare: 120 x 42 cm Vezi Pret
Banda de alergat electrica Orion Race G2, viteza maxima 14 km/h Banda de alergat electrica Orion Race G2 Viteza maxima: 14 km / h Greutate maxima suportata: 100 kg Suprafata de alergare: 123 x 42 cm Vezi Pret

Sportul a fost si va ramane parte importanta din viata, incepand de la varste foarte fragede si continuand pana la cele mai inaintate batraneti. Cunoastem cu totii cazuri de persoane in etate care se mentin extraordinar de bine, minunandu-ne de vitalitatea si tonusul muscular de care dau dovada. Acestea nu sunt nicidecum rezultatele unor antrenamente suprasolicitante din ultimii 3 ani, ci sunt efectele unei vieti corecte, de-a lungul careia sportul si alimentatia au ocupat locuri fruntase in activitatile cotidiene ale persoanelor in cauza.

Salile de fitness vor cunoaste o perioada de criza cauzata de divergentele la nivel mondial dintre marile puteri, majoritatea persoanelor urmand a opta pentru antrenamentele individuale acasa sau in aer liber. Cum nici pana acum nu erau foarte recomandate antrenamentele sufocante din salile neaerisite si supraaglomerate, aceasta schimbare vine perfect pentru cei care gasesc in sport o sursa de relaxare, tonifiere si longevitate.

Astfel, cea mai buna recomandare in acest sens este banda de alergat. O putem utiliza in confortul casei noastre, dupa bunul plac, ascultand muzica sau privind la televizor. Economisim in acest fel timpul pe care l-am fi pierdut cu deplasarea pana la sala de fitness, alocandu-l cu succes altor activitati personale.

Cand optam pentru cea mai buna banda de alergat, trebuie sa tinem cont de o multitudine de caracteristici ale acesteia, corelate strict cu cerintele si preferintele noastre.

 • Materialele din care este confectionata
 • Puterea motorului si silentiozitatea acestuia
 • Spatiul pe care produsul il va ocupa in incapere, cat si greutatea acestuia
 • Nivelul maxim al vitezei atinse
 • Greutatea maxima suportata
 • Tipul de inclinatie
 • Nivelul de pregatire pentru care a fost conceputa
 • Posibilitatea de a monitriza trasee, obiective si performante

Tinand cont de aceste aspecte, specialistii nostri in domeniu au intocmit cu mare acuratete un top referitor la cele mai bune benzi de alergat:

Top Cele mai bune benzi de alergat in 2021

Actuell 200 este o banda de alergat electrica ce ne usureaza si eficientizeaza simtitor antrenamentele, inca de la prima utilizare. O primim asamblata in proportie de 95%, fiind facil de folosit imediat dupa receptionare.

Motorul articolului se bazeaza pe o putere de 1.5 CP, in timp ce banda destinata alergarii are o lungime de 122 cm si latime de 42 cm. Un concept perfect creat pentru incepatori.

Inclinatia benzii se face manual, in 3 trepte, pentru diversificarea antrenamentelor, alternand exercitiile usoare cu cele grele, in functie de planificare. Mai mult de atat, dispunem de 12 programe de antrenament diferite, de-a lungul carora ne sunt monitorizate distanta, timpul de alergare, caloriile, pulsul, inclinarea si viteza. Banda poate suporta o greutate de pana la 110 kg.

Vorbind despre viteza, limita maxima atinsa este de 12 km/h, suficient de mult pentru a ne incadra perfect in majoritatea tipurilor de exercitii. Sistemul de amortizare a socurilor in timpul alergarii ne este de mare folos pentru a permite functionarea usoara si silentioasa a benzii.

Performantele sunt inregistrate si stocate pentru a fi comparate cu evolutiile viitoare, cu scopul de a observa progresul. Bazat pe acest aspect, performantele noastre vor cunoaste imbunatatiri substantiale.

Banda poate fi mutata dintr-un loc in altul cu ajutorul rotilor de transport.

Avantaje

 • Banda de alergat electrica destinata incepatorilor
 • Conceputa din materiale de cea mai buna calitate
 • Este livrata asamblata in proportie de 95%
 • Puterea motorului este de 1.5 CP, potrivita tipului de utilizatori
 • Prevazuta cu 3 trepte de inclinatie care ne permit diversificarea antrenamentelor
 • Dispune de 12 programe de antrenamente
 • Monitorizeaza distanta, timpul de alergare, caloriile, pulsul si viteza
 • Viteza maxima atinsa este de 12 km/h
 • Prevazuta cu roti de transport pentru a fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul
 • Greutate maxima suportata 110 kg

Dezavantaje

 • Daca nu se respecta limita de greutate pot aparea nereguli

Sedentarismul excesiv si lipsa timpului liber destinat antrenamentelor fizice sunt aspecte tot mai des intalnite in viata de zi cu zi a majoritatii noastre si fara sa tinem cont de urmari, ne adancim tot mai mult in acest vartej, fara voia noastra. Fie ca suntem obligati de programul supraincarcat de la birou, fie ca treburile casnice si cumparaturile ne ocupa zilnic din ce in ce mai mult timp.

Este responsabilitatea noastra sa incercam sa ne alocam macar 4-5 ore pe saptamana pentru practicarea exercitiilor fizice, alergat, inot sau alte activitati sportive. In cazul in care chiar nu gasim timpul necesar pentru a merge la o sala de fitness sau la un teren cu pista de alergare, solutia cea mai eficienta este banda de alergat profesionala.

O putem intrebuinta acasa, dupa bunul plac, la orice ora dorim, economisind astfel timpul pe care l-am pierde cu pregatirea gentii de antrenament si drumul pana la sala.

Greutatea benzii este de numai 46 kg si poate suporta la randu-i o greutate a utilizatorului de pana la 100 kg. Vine la pachet cu 12 programe de antrenament pe care le putem selecta si diversifica dupa bunul plac. Viteza maxima la care putem alerga este de pana la 12 km/h, beneficiind totodata de inclinare automata a benzii cu pana la 12 %. In acest fel avem posibilitatea de a creste gradul de dificultate al antrenamentelor, inclusiv imbunatatirea randamentului nostru viitor.

Display-ul ne afiseaza negresit distanta parcursa, viteza cu care ne desfasuram exercitiul, caloriile consumate si nivelul pulsului. In functie de acestea ne putem reconsidera planificarea urmatoarelor antrenamente.

Avantaje

 • Materiale de foarte buna calitate
 • Greutate de numai 46 kg
 • Dispune de 12 programe diferite de antrenament
 • Viteza maxima atinsa este de pana la 12 km/h
 • Inclinare automata a benzii de pana la 12 %
 • Poate suporta o greutate de pana la 100 kg
 • Display-ul afiseaza distanta parcursa, viteza, caloriile consumate si nivelul pulsului in timpul antrenamentului
 • Vine montata in procent de 95%

Dezavantaje

 • In cazul in care este folosita de o persoana a carei greutate depaseste 100 de kg, banda se poate comporta diferit.

Partenerul nostru ideal in ceea ce numim antrenamente fizice eficiente vine de la brand-ul EcoFit si se caracterizeaza printr-un grad ridicat de utilitate si un aspect impecabil.

Mini Walk EcoFit M100S este o banda de alergat electrica, foarte stabila si extrem de folositoare, necesitand un spatiu de depozitare redus, calitati ce o proiecteaza intre cele mai bune benzi de alergat profesionale. Acopera toata gama de potentiali clienti, fiind recomandata incepatorilor, intermediarilor si avansatilor.

Dupa cum bine stim, problemele si durerile de spate apar de cele mai multe ori din cauza lipsei totale de sport, corelata cu sedentarismul dus la extrem si proasta alimentatie. Nu va fi insa suficient sa mancam corect, miscarea perioadica facand parte din angrenajul fizic si mental al corpului nostru, iar atunci cand salile de sport sunt prea aglomerate, sufocante sau neigienizate corespunzator, nu ne ramane decat sa ne achizitionam o banda de alergat pe care s-o putem intrebuinta dupa bunul plac, in confortul propriei locuinte.

Produsul nu necesita asamblare pentru ca vine complet asamblat, putand fi utilizat imediat dupa despachetare, atat cu bara de sustinere ridicata sau fara. Ne bucuram de o lungime a benzii de alergat de 120 cm si de o latime de 46 cm, pe care putem atinge o viteza maxima de 8 km / h. Viteza poate fi ajustata atat prin pozitia noastra pe banda, cat si cu ajutorul unei telecomenzi.

Frana de urgenta poate fi actionata cu o usoara tragere spre noi a barei de sustinere. Greutatea maxima suportata de acest articol este de 100 kg.

Avantaje

 • Stabila si foarte eficienta
 • Utila incepatorilor, intermediarilor si avansatilor
 • Usor de depozitat
 • Nu necesita asamblare
 • Cocheta si usor de utilizat
 • Potrivita chiar si unui apartament
 • Viteza poate fi ajustata cu ajutorul unei telecomenzi
 • Greutate maxima suportata 100 kg

Dezavantaje

 • Este o banda de alergare fara inclinatie

Banda de alergare Kondition HM-9100 FIT dispune de un motor puternic de 4.5 cai putere, ce poate permite atingerea unei viteze de aproape 20 km/h, suficient pentru planificarea si desfasurarea unor antrenamente placute si eficiente.

Datorita controlului electronic de inclinare a benzii, unghiul poate fi ajustat cu pana la 15%, in conditiile in care optam pentru un antrenament mult mai intens. Aceasta functie este destinata in special sportivilor de performanta, dar poate fi utilizata cu incredere si de persoanele care practica sportul cu regularitate. Inclinarea se realizeaza cu ajutorul butonului din dotarea aparatului.

Intr-o era in care sedentarismul a atins cele mai mari cote din istorie, practicarea sportului nu mai este doar o optiune. Este vital sa readucem miscarea in programul nostru zilnic, pentru imbunatatirea starii de spirit si a calitatii vietii.

Avem nevoie sa ne bucuram din nou de surplus de energie, sa eliminam insomnia, sa imbunatatim activitatea cerebrala, iar in acelasi timp sa combatem riscurile afectiunilor cardiovasculare, efectele imbatranirii si aparitia durerilor de spate si de membre.

Banda de alergare este dotata cu un display cu dimensiunea de 7 inch, boxe incorporate cu mufa jack, interfata MP3 si card reader + mufa USB. Display-ul afiseaza diferitele programe presetate, timpul de alergare, distanta parcursa, viteza constanta si viteza maxima atinsa, respectiv caloriile si nivelul pulsului.

Putem incerca astfel, noi si noi provocari prin setarea de programe de alergat, trasee mai scurte sau mai lungi, mai usoare sau mai anevoioase, ascultand de fiecare data muzica preferata.

Avantaje:

 • Motor puternic si silentios
 • Permite atingerea unei viteze de aproape 20 km
 • Inclinatie electrica
 • Perfecta pentru antrenamente placute si eficiente
 • Conceputa in special pentru incepatori si intermediari
 • Greutate maxima suportata de 150 kg
 • Dotata cu display de 7 inch si boxe incorporate
 • Se asambleaza foarte usor

Dezavantaje:

 • Se poate gasi doar pe culorile negru / gri

Declarata cea mai solida si robusta banda de alergat, Energy Fit MT10A si-a facut repede loc in clasamentul celor mai bine vandute produse in domeniu. Este realizata din materiale de calitate superioara, fiind dotata cu un motor de 1,5 CP. Greutatea sa este de 65 kg, dar suporta pe banda de alergat orice utilizator cu pana la 130 kg.

Lungimea benzii este de 120 cm, iar latimea de 42 cm, suficient cat sa ne simtim confortabil de-a lungul antrenamentelor.

Inclinarea automata este realizata pana la 12 nivele, pe care le putem schimba de pe ecranul digital in functie de complexitatea programelor de alergare pe care dorim sa le parcurgem. Destinata atat incepatorilor si intermediarilor, cat si avansatilor, banda electrica Energy Fit monitorizeaza distanta parcursa, viteza de alergare, care poate ajunge la un maxim de 12 km/h, caloriile consumate si nivelul pulsului de-a lungul antrenamentului.

Avem astfel o mai mare acuratete in ceea ce priveste randamentul zilnic, avand posibilitatea stabilirii de noi provocari si recorduri personale pentru a fi doborate.

Functii notabile precum MP3 Player, USB si Card SD sunt integrate, putand astfel sa ne bucuram de avantajele lor, realizand un mediu propice performantei.

Plierea si deplierea se fac automat, foarte lesne, cu ajutorul sistemului hidraulic al cilindrului. Banda are in dotare roti pentru transport pentru a fi manevrata cu usurinta in interiorul locuintei.

Avantaje

 • Solida si robusta
 • Materiale de calitate superioara
 • Motor de 1.5 CP, suficient pentru antrenamente complexe si diversificate
 • Suporta o grautate de pana la 130 kg
 • Inclinarea este automata si este realizata pe 12 nivele
 • Destinata tuturor grupelor de utilizatori : incepatori, intermediari si avansati
 • Monitorizeaza distanta parcursa, viteza de alergare, caloriile consumate si nivelul pulsului
 • Are in dotare functii precum MP3 Player, USB si Card SD
 • Plierea si deplierea se fac automat
 • Prevazuta cu roti de transport

Dezavantaje

 • Folosirea benzii de catre persoanele mai inalte de 1.90 poate deveni dificila din cauza eventualei lipse de stabilitate.

Oboseala excesiva vine tocmai de la lipsa totala a sportului. Odata trecuti de 30 de ani, atat barbatii, cat si femeile au tendinta gresita de a renunta definitiv la sport, motiv pentru care in jurul varstei de 40 de ani apar problemele. Cu cat stam mai mult, cu atat sangele este slab pus in miscare, iar oxigenarea corpului are de suferit.

Durerile de articulatii, de spate, cresterea in greutate, lipsa tonusului si a vitalitatii sunt principalele consecinte aparute in lipsa sportului din viata noastra.

In ajutorul nostru vine banda de alergat electrica Orion Race G2, conceputa din cele mai bune materiale si destinata celor care urmeaza un program sanatos de viata. Atunci cand timpul nu ne mai permite sa mergem la o sala de fitness sau la pista de alergare, banda electrica este solutia cea mai buna pentru rezultate vizibile.

Cu 15 nivele de inclinare automata, banda poate ajunge la o viteza maxima de 14 km/h, monitorizand in tot acest timp pulsul, distanta si caloriile consumate. Dispune de un port USB pentru MP3 si de boxe integrate, pe care le putem utiliza in timpul alergarii, realizand astfel un mediu propice performantei.

Astfel de banda de alergare profesionala vine ambalata in proportie de 95%. Este usoara si silensioasa, pliabila pe cilindru si dotata cu sistem hidraulic si roti de transport pentru o manevrare usoara.

Este prevazuta cu sistem de amortizare a socului la alergare, cu sistem de lubrifiere automata a suprafetei de alergare menit sa impiedice uzura si cu perne elastice pentru atenuarea miscarilor bruste. Are o greutate de 58 de kg si poate suporta la randu-i o persoana cu maxim 100 de kg.

Cele 12 programe de antrenament ne ajuta sa dobandim planificarea mult dorita, in functie de abilitatile si scopurile noastre. Aplicatia Fit Show ne ajuta sa setam automat viteza, distanta si gradul de dificultate al antrenamentului.

Avantaje

 • Materiale de calitate, usoara si silentioasa
 • Poate atinge o viteza maxima de 14 km/h
 • Monitorizeaza pulsul, distanta, timpul si caloriile consumate
 • Dispune de 15 nivele de inclinare automata
 • Dotata cu port USB pentru MP3 si de boxe integrate
 • Vine ambalata in proportie de 95%
 • Prevazuta cu sistem hidraulic pe cilindru
 • Are o greutate de 58 de kg
 • Pune la dispozitia noastra 12 programe de antrenament cu grade diferite de dificultate

Dezavantaje

 • Poate suporta o greutate de pana la 100 kg

Intrebari si raspunsuri

Pot fi facute mai multe tipuri de exercitii pe banda de alergat?

Avand la dispozitie programele diversificate si posibilitatea de inclinare a benzii ne putem planifica in functie de randamentul scontat, antrenamente lejere, medii sau cu un grad ridicat de dificultate.

De la mersul normal, mers rapid si pana la alergatul intens, banda ne ajuta sa ne finalizam programele indiferent de timp si viteza.

Ce beneficii ne aduce banda de alergat?

Pe langa tonusul si vitalitatea dobandite dupa antrenamentele de alergare, musculatura este cea care cunoaste imbunatatiri substantiale la nivelul gambelor, coapselor, zonei femurale sau celei abdominale.

Persoanele stresate vor simti cum o sedinta de alergare va inlatura orice gand negativ, facand loc starii de bine si de relaxare.

Rezultatele se vad inca dupa prima luna, la un minim de 20-22 de antrenamente, structurate eficient in fiecare saptamana.

Cat de necesara este o banda de alergat?

Tinand cont ca educatia fizica in scoli nu se mai practica la fel de intens ca odinioara, ca stresul si sedentarismul de la birou ne afecteaza zilnic si progresiv din ce in ce mai mult, o banda de alergare a devenit un obiect cat se poate de obligatoriu pentru majoritatea persoanelor, incepand cu cei mai mici si continuand cu parintii si bunicii, in conditiile in care timpul nu ne permite sa mergem zilnic la sala sau in parc.

Concluzie

Consideram banda de alergare o investitie in viitor, in sanatate si in confortul mental. Utilizand-o frecvent eliminam stresul, sedentarismul, durerile de spate si de incheieturi. Pe de alta parte, stimulam creierul, oxigenandu-l, punem sangele in miscare, eliminam prin transpiratie toxinele acumulate si crestem cu succes predispozitia la efort. 

Distribuie pe Retele Sociale