Logo - Am Cumparat

Cele mai bune combine frigorifice in 2020

Produs Dimensiune (latime/adancime/inaltime) Volum net total Eficienta energetica Pret
Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 181.2 cm, Alb Combina frigorifica Arctic AK54305+ Dimensiune (latime/adancime/inaltime): 54 x 60 x 181.2 cm Volum net total: 291 l Eficienta energetica: A+ Vezi Pret
Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, 450 l, Clasa A+, Full No Frost, H 195.5, Inox Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW Dimensiune (latime/adancime/inaltime): 70 x 75.5 x 195.5 cm Volum net total: 450 l Eficienta energetica: A+ Vezi Pret
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 325 l, Clasa A+, Dispenser apa, H 201 cm, Alb Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ Dimensiune (latime/adancime/inaltime): 59.5 x 60 x 201 cm Volum net total: 325 l Eficienta energetica: A+ Vezi Pret
Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT++, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, H 203, Metal Look Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT++ Dimensiune (latime/adancime/inaltime): 59.5 x 66.5 x 203 cm Volum net total: 362 l Eficienta energetica: A++ Vezi Pret
Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF, 353 l, Clasa A+++, Full NoFrost, Compresor Digital Inverter, Afisaj si control intern, H 201 cm, Metal Graphite Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA/EF, 353 l, Clasa A+++ Dimensiune (latime/adancime/inaltime): 59.5 x 67.5 x 201 cm Volum net total: 353 l Eficienta energetica: A+++ Vezi Pret

Depozitarea si pastrarea alimentelor in cele mai bune conditii au devenit chestiuni primordiale pentru majoritatea dintre noi, iar rezolvarea o vom gasi in avantajele oferite de cele mai bune combine frigorifice de pe piata.

Nu de putine ori am avut probleme cu articolele vechi atunci cand a fost vorba de consumul ridicat de energie electrica, de lipsa posibilitatii de compartimentare, lipsa rafturilor ajustabile sau imposibilitatea de a regla temperatura optima in functie de nevoi.

Ne aflam in era tehnologiei si toate aceste minusuri pot fi indepartate prin achizitionarea unei combine frigorifice. Regasim mai jos considerentele de care trebuie sa tinem cont cand ne orientam pentru unul dintre aceste produse.

 • Cat este de spatioasa
 • Cat este de silentioasa
 • Ce posibilitati de compartimentare ofera
 • Care este consumul de energie electrica
 • Ce sisteme de racire are in dotare
 • Cat este de voluminoasa
 • Ce design prezinta
 • Care este durata de viata si ce garantie avem la cumparare

In acest sens am intocmit o ierarhie a produselor de top, sintetizand in amanunt detaliile si caracteristicile de baza:

Top Cele mai bune combine frigorifice in 2020

Combina frigorifica Arctic este tot ceea ce ne putem dori atunci cand vine vorba de pastrarea alimentelor in conditii optime, proaspete si gustoase pentru o lunga perioada de timp.

Gama AK54305+, 291 L, clasa A+ vine cu noi imbunatatiri in ce priveste aceasta categorie de produse, unde mentionam dotarile cu rafturi ajustabile si cutie pentru fructe si legume. Compartimentul de congelare ofera multiple optiuni, precum congelare rapida, folosita in special pentru alimente precum zmeura, mure, afine, catina. Pentru fructe si legume avem la dispozitie un compartiment spatios desemnat special acestora, pentru pastrarea lor in cele mai bune conditii.

Cand vine vorba de combine frigorifice, gandul ne duce imediat la consumul de energie electrica. Cu ajutorul acestui produs, nu va mai fi nevoie sa dam curs acestei probleme cu care ne-am tot intalnit utilizand produse de calitate inferioara.

Orice combina frigorifica Arctic are prevazut un termostat foarte usor de intrebuintat. Scopul lui este de a regla instant temperatura de racire in functie de necesitatile noastre.

Rafturile ajustabile permit folosirea spatiului in cel mai eficient mod posibil. Acestea pot fi mutate in mod corespunzator dorintelor noastre. La fel sunt si cele pozitionate pe usa, cu posibilitatea de a fi manevrate in asa fel incat sa putem depozita borcane, sticlute de sosuri sau alte recipiente.

Usile combinei sunt reversibile si au calitatea de a putea fi montate in functie de nevoile noastre si de spatiul disponibil. Ele se pot deschide atat pe dreapta, cat si pe stanga.

Rafturile sunt fabricate din sticla de calitate superioara, extrem de rezistente. Sunt prevenite astfel eventualele accidente.

Avantaje

 • Dispune de compartiment pentru legume si fructe
 • Compartiment de congelare
 • Dotata cu termostat
 • Usi reversibile
 • Rafturi ajustabile
 • Rafturi fabricate din sticla de calitate superioara
 • Consum redus de energie electrica
 • Design impecabil, cochet
 • Garantie 5 ani

Dezavantaje

 • Se poate gasi numai pe culoarea alba

Atunci cand cautam o combina spatioasa, silentioasa si cu un profil extrem de util bucatariei noastre, combina frigorifica Hotpoint este tot ceea ne putem dori.

In afara faptului ca asigura depozitarea alimentelor in conditii foarte bune, pastreaza prospetimea si calitatea naturala a acestora pana la 9 zile, prevenind aparitia bacteriilor si a mirosurilor neplacute.

Igiena este pastrata la cele mai inalte standarde datorita tehnologiei Hygiene Advance, un tratament cu ioni de argint al peretilor interiori, o solutie permanenta de prevenire a aparitiei mucegaiului si a bacteriilor. Cu ajutorul acesteia, pastram conditiile optime pentru o depozitare corecta a alimentelor.

Produsul este dotat si cu rafturi pentru vinuri, fabricate din materiale de calitate superioara, ce permit gestionarea spatiului intr-un mod cat mai util. Zona de protectie a combinei frigorifice este ideala pentru alimentele delicate cum ar fi carnea, in special cea de peste, pastrandu-le calitatile intacte pana la aproximativ 7 zile.

Alte functii importante ale acestui articol sunt cele de super racire si super congelare, dar si functia vacanta. In cazul in care uitam usa deschisa vom primi o atentionare audio in acest sens.

Avantaje

 • Spatioasa si silentioasa
 • Fabricata din materiale de calitate superioara
 • Depoziteaza alimentele in cele mai bune conditii pana la 9 zile
 • Tratament cu ioni de argint ce previne aparitia mucegaiului si a bacteriilor
 • Dotata cu rafturi pentru vinuri
 • Detine o zona de protectie pentru alimentele delicate
 • Functii de super racire, super congelare si vacanta

Dezavantaje

 • Nu este dotata cu usi reversibile

Combina frigorifica Beko prezinta cele mai noi inovatii in domeniu, facand parte din gama de aparate ce imbina caracteristici precum dezghetare automata, display electronic sau voice recorder (inregistrare mesaje vocale). Se bucura si de un design aparte, elegant, potrivit oricarei bucatarii.

Nu este necesara incorporarea combinei in mobilier, datorita tipului standard de incastrare, ce ne permite utilizarea aparatul frigorific in orice spatiu.

Face parte din clasa energetica A+ si are un consum anual de energie electrica cu mult mai mic decat combinele gamelor inferioare, asigurand o foarte buna functionare economica. Este extrem de spatioasa, compartimentul frigider fiind impartit in 4 rafturi din sticla securizata, plus un sertar alocat fructelor si legumelor. Cele 7 rafturi de pe usa ne ajuta la gestionarea depozitarii corecte a produselor, precum iaurturi, borcane, sticlute cu sosuri, sticle de lapte.

Aceasta combina beneficiaza de un sistem de racire static si dezghetare automata, asigurand in interior un nivel optim de umiditate, scutindu-ne astfel de dezghetarea periodica cu care am fost obisnuiti la combinele vechi.

Termostatul reglabil, plasat in partea de sus a compartimentului, asigura consumul mic de energie si potrivirea temperaturii. Este pozitionat ideal pentru a nu fi activat din greseala.

La exterior, combina frigorifica este prevazuta cu un dozator de apa, pe care il putem utiliza foarte usor, printr-o singura apasare. Tot la exterior, pe usa combinei, exista un display inteligent integrat, ce dispune de functia de inregistrare, de redare mesaje vocale, functia ceas si alarma.

Avantaje

 • Spatioasa, silentioasa si cu un design elegant
 • Pastreaza alimentele in conditii excelente
 • Dispune de dezghetare automata
 • Sistem de racire static
 • Display electronic
 • Voice recorder (inregistrare mesaje vocale)
 • Termostar reglabil
 • Iluminare interioara
 • Sistem antibacterian
 • Dozator de apa la exterior

Dezavantaje

 • Poate parea prea voluminoasa

Combina frigorifica Arctic AK60406NFMT++ face parte din clasa energetica de produse al caror consum de energie este cu 29% mai mic decat cele similare din clasa A+. Ne este prezentata cu un design perfect, semi-incorporabil, ce ne ajuta la gestionarea spatiului in bucatarie, precum si la realizarea unui aspect unitar si compact fata de mobilier. Ne putem bucura de altfel, de un sistem de racire ce impiedica formarea ghetii in compartimente si care mentine un nivel propice de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Cu o astfel de combina frigorifica no frost nu vom mai avea grija dezghetarii manuale periodice.

Calitatea si prospetimea alimentelor vor fi mentiune la standarde ridicate pentru o perioada mai mare de timp, datorita tehnologiei de racire pe baza de curenti de aer. Propagarea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente ale combinei impiedica mixarea mirosurilor.

Cu ajutorul compartimentului superior al combinei putem congela alimentele intr-un timp cat mai scurt. La fel de util este si compartimentul special cu o temperatura apropiata de 0°C, unde putem pastra in siguranta alimentele perisabile, precum carne si lactate. Depozitarea si decongelarea lor se fac in conditii optime, putandu-le prepara dupa nevoi.

Rafturile sunt fabricate din sticla de calitate superioara, acestea suportand greutate de pana la 25 kg. Faptul ca sunt si ajustabile, ne ajuta la folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica.

Dotat cu termostat, produsul ne faciliteaza reglarea rapida a temperaturii, in functie de necesitati, tinand cont de temperatura ambientala.

Avantaje

 • Spatioasa, silentioasa si cu un design impecabil
 • Consum de energie electrica cu 29% mai mic decat la produsele similare din clasa A+
 • Semi-incorporabila
 • Racire pe baza de curenti de aer
 • Sistem de congelare
 • Sistem de racire “no frost”
 • Rafturi ajustabile in compartimente si pe usa
 • Dotata cu termostat si lumina cu consum redus de energie
 • Avertizare sonora in cazul in care usa nu este inchisa
 • Usi reversibile

Dezavantaje

 • Poate fi considerata putin prea inalta

Combina frigorifica Samsung se diferentiaza de un produs obisnuit prin faptul ca este mult mai spatioasa, chiar daca dimensiunile sale exterioare sunt aceleasi. Temperatura constanta din interior este mentinuta de sistemul de racire “All around cooling”, astfel aerul rece este degajat prin mai multe deschideri aflate la nivelul fiecarui raft. Alimentele si mancarea gatita vor fi pastrate in conditii optime pentru cat mai mult timp.

Carnea, in special cea de peste, poate fi depozitata in compartimentul “Fresh Zone”, unde produsele delicate raman proaspete si gustoase.

Usa este prevazuta cu 4 rafturi ajustabile, care ne ajuta sa ne aranjam produsele dupa bunul plac si conform nevoilor. Pot fi folosite foarte simplu si foarte flexibil, pentru a profita la maxim de spatiul de stocare.

Fiind o combina frigorifica no frost, impiedica acumularea de gheata si pastreaza o temperatura constanta in fiecare colt al compartimentelor. Are o putere de racire de doua ori mai mare, solicitand mai putin sistemul de racire, prelungindu-i durabilitatea.

Termostatul reglabil este foarte usor de folosit si ne permite reglarea temperaturii in functie de nevoi.

Avantaje

 • Silentioasa, stabila si incapatoare
 • Design unic, elegant
 • Consum foarte mic de energie electrica
 • Compartiment fructe si legume, compartiment Fresh Zone pentru alimente delicate
 • Rafturi ajustabile atat in interior, cat si pe usa
 • Termostat reglabil
 • Sistem de racire Full No Frost
 • Iluminare cu LED

Dezavantaje

 • Se gaseste doar pe culoarea Metal Graphite

Intrebari si raspunsuri

De ce este recomandat sa optam pentru o combina frigorifica no frost

Sistemul de racire No Frost impiedica formarea ghetii in compartimente si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.

De ce este corect sa evitam achizitionarea unei combine frigorifice ieftine?

In cele mai multe dintre cazuri, pretul produsului este direct proportional cu calitatea acestuia. Asadar, pretul ieftin al unui produs va fi in stransa legatura cu materialele din care este fabricat, cu durata sa de viata si cu rezultatele de care vom avea parte, utilizandu-l.

Nu este ca si cum am cumpara un produs de care ne debarasam luna urmatoare, ci achizitia presupune o durata de functionare de minim 5 ani, in cele mai bune conditii, deci pretul trebuie sa fie unul pe masura

Ce inseamna combina frigorifica cu clasa energetica A+?

Tehnologia s-a dezvoltat intr-atat de mult incat putem avea un produs frigorific la aceleasi dimensiuni precum cele din clasa A, insa cu un consum redus de energie electrica.

Cu cat clasa combinei este mai avansata, cu atat consumul va fi mai mic.

Concluzie

Sanatatea noastra este in stransa legatura cu alimentele pe care le consumam. Trebuie sa oferim astfel, o atentie sporita atunci cand le depozitam pentru a-si pastra calitatile, gustul si prospetimea in conditii cat mai bune.

Distribuie pe Retele Sociale