Logo - Am Cumparat

Cele mai bune televizoare in 2020

Produs Tehnologie display/tip tv Diagonala display Rezolutie Pret
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65RU7302, 4K Ultra HD Televizor LED Curbat Smart Samsung 65RU7302 Tehnologie display/tip tv: LED/Smart TV Diagonala display: 163 cm Rezolutie: 3840 x 2160 Vezi Pret
Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS7304/12, 4K Ultra HD Televizor LED Smart Android Philips 43PUS7304/12 Tehnologie display/tip tv: LED/Smart TV Diagonala display: 108 cm Rezolutie: 3840 x 2160 Vezi Pret
Televizor OLED Smart LG, 195 cm, OLED77C9PLA, 4K Ultra HD Televizor OLED Smart LG OLED77C9PLA Tehnologie display/tip tv: OLED/Smart TV Diagonala display: 195 cm Rezolutie: 3840 x 2160 Vezi Pret
Televizor QLED Smart Samsung, 207 cm, 82Q60RA, 4K Ultra HD Televizor QLED Smart Samsung 82Q60RA Tehnologie display/tip tv: LED,QLED/Smart TV Diagonala display: 207 cm Rezolutie: 3840 x 2160 Vezi Pret
Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 163.9 cm, 65XG8096, 4K Ultra HD Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA 65XG8096 Tehnologie display/tip tv: LED/Smart TV Diagonala display: 163.9 cm Rezolutie: 3840 x 2160 Vezi Pret
Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LM6300PLA, Full HD Televizor LED Smart LG 32LM6300PLA Tehnologie display/tip tv: LED/Smart TV Diagonala display: 80 cm Rezolutie: 1920 x 1080 Vezi Pret
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD Televizor LED Star-Light 32DM3500 Tehnologie display/tip tv: LED/Non Smart TV Diagonala display: 80 cm Rezolutie: 1366 x 768 Vezi Pret

Alegerea unuia dintre cele mai bune televizoare a devenit in timp o tema suficient de complexa pentru orice persoana care se orienteaza pentru achizitionarea unui astfel de produs. Tehnologia a transformat an de an acest dispozitiv electronic si i-a adus imbunatatiri substantiale, contribuind la o redare cat mai buna a calitatii imaginii si sunetului. Design-ul a suferit si el nenumarate schimbari, plecand de la aparate electronice grele, cu tub, alb-negre sau color si ajungand pana la televizoare curbate, de ultima generatie, ce dispun de o multitudine de functii si optiuni.

Inca de la primul model de televizor, acesta a servit in scopuri educationale, de divertisment si pentru informare, pentru ca, in timp, sa contribuie serios la formarea opiniei publice si la influentarea maselor de oameni.

Cele mai bune televizoare asigura o calitate impecabila a imaginii si redau in detaliu fiecare moment al actiunii, generand un sunet delicat, personalizat. Contrastul de culori vii, tablourile cinematografice si sunetele vibrante ne introduc practic in atmosfera, invaluindu-ne intr-un cadru cat se poate de real.

Cel mai bun televizor poate fi raportat la scopul pentru care a fost achizitionat, statisticile recente impartind aceste dispozitive in mai multe categorii, pentru care utilizatorii au optat de-a lungul timpului. Majoritatea prefera televizoarele pentru vizionarea filmelor, a documentarelor, creandu-si in confortul casei un adevarat Home Cinema. Pe de alta parte exista o clientela destul de mare in ce priveste pasiunea pentru jocurile pe televizor, unde pretentiile sunt foarte ridicate in ce priveste grafica si sunetul.

Principalele caracteristici pe care trebuie sa le urmarim in cazul in care suntem decisi sa achizitionam un astfel de televizor modern sunt urmatoarele:

 • Diagonala display-ului
 • Dimensiunile sale
 • Tehnologia display-ului
 • Claritatea imaginii si a sunetului
 • Aplicatii si functii
 • Rezolutie maxima acceptata
 • Consum de energie

In baza acestor specificatii, expertii nostri in domeniu au realizat topul de mai jos, pe care il vom parcurge impreuna si care vizeaza numai cele mai bune televizoare, mentionate pe primele pozitii in urma sondajelor clientilor.

Top Cele mai bune televizoare in 2020

Inainte de a cauta cel mai bun televizor LED este recomandat sa cunoastem ce inseamna prescurtarea LED, ce optiuni si caracteristici generale prezinta si pe ce treapta ierarhica se pozitioneaza.

LED este acronimul sintagmei "light emitting diodes", care in traducere inseamna "diode emitatoare de lumina", si se diferentiaza de un televizor LCD (liquid crystal display = ecran cu cristale lichide) tocmai prin faptul ca foloseste acele diode fata de luminile fluorescente utilizate de un LCD.

Luminile unui LCD sunt intotdeauna in spatele ecranului, pe cand, la un televizor LED, diodele care emit lumina pot fi plasate atat in spatele ecranului, cat si in jurul acestuia. Asta a presupus dintotdeauna un design mai subtire in dreptul LED-urilor, dar si o calitate mai clara si mai buna a imaginii decat la televizoarele LCD in general.

Una dintre cele mai de succes companii in domeniu, Samsung, are in portofoliul de oferte noul LED Smart Samsung, un televizor curbat, foarte subtire si foarte elegant, care beneficiaza atat de o rezolutie maxima 4K, cat si de o calitate Ultra HD a imaginii. Diagonala de 163 cm a display-ului este mai mult decat suficienta pentru orice living cu suprafata medie de 50 de metri patrati.

Claritatea si nivelurile de contrast pot fi optimizate si personalizate dupa bunul plac, astfel incat fragmentele foarte luminoase sau foarte intunecate sa poata fi redate in cele mai fine detalii.

Alaturi de noul televizor 4K curbat de la Samsung ne putem bucura de un decor elegant si armonios in confortul propriei locuinte, beneficiind in acelasi timp de complexitatea functiilor cu care a fost proiectat acest model.

Una dintre caracteristicile de baza ale acestui televizor este "Auto Depth", ce permite ajustarea imaginilor la parametri normali. De altfel, noul LED Ultra HD poate fi conectat fara probleme la alte dispozitive mobile sau difuzioare, chiar daca acestea sunt proiectate de alta companie decat Samsung.

Poate fi folosit cu ajutorul unei singure telecomenzi, schimbarea canalelor TV facandu-se foarte rapid datorita performantului procesor din dotare. Dispune de un meniu usor de intrebuintat, imediat ce setup-ul de instalare va fi realizat.

Avantaje

 • Calitate foarte buna a imaginii
 • Televizorul este curbat, subtire si foarte elegant
 • Beneficiaza de rezolutie 4K
 • Prevazut cu procesor performant
 • Diagonala de 163 cm a display-ului
 • Permite optimizarea si personalizarea claritatii si nivelului de contrast
 • Functia Auto Depth permite ajustarea imaginilor la parametri normali
 • Poate fi conectat la dispozitive mobile ale altor companii
 • Poate fi folosit cu ajutrul unei singure telecomenzi
 • Schimbare rapida a canalelor TV
 • Meniul usor de parcurs

Dezavantaje

 • Butoanele telecomenzii pot fi considerate prea inghesuite

O alta companie renumita ale carei produse sunt regasite printre cele mai bune marci de televizoare este Philips, un brand care intotdeauna a pus pret pe calitatea dispozitivelor electronice realizate.

Tinta principala a companiei Philips este publicul larg, in special sectorul care urmareste sa achizitioneze un Smart TV calitativ la un pret accesibil. Cel mai bun model de televizor Smart este LED-ul Android cu rezolutie 4K, Ultra HD, cu diagonala de 108 cm.

Se asorteaza perfect oricarui decor si este mai mult decat suficient pentru un living de 30 metri patrati. Se remarca prin eleganta si prin diversitatea caracteristicilor generale, atribute care ne satisfac simturile vizuale si auditive inca de la prima utilizare.

Culorile sunt vii si impresioneaza prin naturalete. Claritatea contrastului permite evidentierea tuturor detaliilor si secventelor, indiferent de cat de rapid sunt alternate scenele unui film sau ale unui documentar.

Nici sunetul nu este redat altfel decat la un nivel superior, astfel incat sa ne putem bucura de claritate si profunzime indiferent de volum.

Sistemul de operare Android ne faciliteaza posibilitatile de personalizare vis-a vis de serialele pe care le urmarim sau muzica pe care o ascultam, avand optiunea de a le continua exact de unde am ramas la ultima vizionare sau ascultare.

Multumita magazinului Google Play, peste 5000 de aplicatii, jocuri, muzica, plus multe alte beneficii sunt la discretia noastra, inlesnindu-ne cautarile personale.

Este, desigur, un televizor recomandat pasionatilor de jocuri video, miscarea fluida si imaginile HDR clare si luminoase transformandu-le in realitati virtuale incantatoare.

Televizorul poate fi controlat cu ajutorul functiei vocale, avand posibilitatea de a supraveghea toate dispozitivele Smart din casa. Cu alte cuvinte, in cazul in care nu gasim telecomanda, putem transmite televizorului sa porneasca, sa schimbe canalele TV sau sa comute la consola de jocuri.

Avantaje

 • Rezolutie 4K, Ultra HD
 • Diagonala display de 108 cm
 • Elegant si foarte estetic
 • Prezinta numeroase caracteristici generale
 • Claritate si profunzime vizuala si auditiva
 • Sistem de operare Android
 • Acces la magazinul Google Play
 • Poate fi controlat cu ajutorul functie vocala
 • Raport calitate / pret foarte avantajos

Dezavantaje

 • Simbolurile de pe telecomanda de culoare gri sunt scrise cu alb

Gama OLED, adica "Organic Light Emitting Diode", care, in traducere inseamna "dioda cu emisie de lumina organica", este reprezentata cu succes de cel mai bun televizor OLED si anume Smart LG cu diagonala display-ului de 195 cm. Acesta imbina extrem de gratios negrul cu contrastul de culori, reusind sa transpuna in imagini chiar si cele mai mici detalii, invaluindu-ne intr-o atmosfera incantatoare.

Acesta se numara printre cele mai bune televizoare 4K, surprinzand cu o suita de caracteristici generale de necombatut pe piata actuala. Dispune de un procesor inteligent, de ultima generatie, ce serveste la personalizarea in detaliu a sunetului si imaginii, adaugand profunzime si intensitate culorilor.

Putem dialoga liber cu noul Smart LG QLED cu ajutorul functiei de recunoastere vocala, existand disponibilitatea de a primi sfaturi utile in legatura cu personalizarea continutului, in baza obiceiurilor noastre de vizionare.

Optiunea HDR ("High Dynamic Range") potenteaza viziunea marilor producatori de filme si documentare, asigurandu-ne de imagini cinematografice si peisaje de exceptie. Unicitatea si eleganta televizorului sunt incadrate perfect in orice decor de bun gust, culoarea neagra a ramei si design-ul extrem de subtire asortandu-se de minune clasicului.

Achizitionand cel mai bun televizor LG evitam deranjul provocat de multitudinea de cabluri necesare unui televizor obisnuit. Multumita functiei de gestionare a conexiunilor, camera noastra va fi mai libera si mai ordonata.

Daca ne intrebam ce inseamna ecran OLED, atunci trebuie sa stim ca acesta foloseste un film pe baza de carbon intre doi conductori care emit propria lumina atunci cand trece curentul electric. Noii senzori de lumina instalati in televizoarele LG demonstreaza cat de bine se gestioneaza OLED-urile in medii luminoase.

Claritatea imaginii si sunetul de exceptie oferite de aceste dispozitive remarcabile justifica intru totul preturile destul de ridicate ale acestora.

Avantaje

 • Imbina gratios negrul cu contrastul de culori
 • Transpune in imagini cele mai mici detalii
 • Dispune de procesor inteligent, de ultima generatie
 • Functie de recunoastere vocala
 • Emite sfaturi utile despre posibilitatile de perzonalizare ale continutului
 • Potenteaza viziunea marilor producatori de filme
 • Design extrem de subtire si elegant
 • Diagonala de 195 cm
 • Rezoluzie 4K Ultra HD
 • Prezinta functia de gestionare a conexiunilor nemaifiind nevoie de cabluri

Dezavantaje

 • Poate fi considerat prea scump

Probabil cel mai bun televizor 4K este de curand la discretia noastra, multumita companiei Samsung, renumita pentru inovatiile in domeniul electronic. Sondajele recente subliniaza ca cei care se bucura deja de serviciile acestui Smart TV au numai cuvinte de lauda la adresa numeroaselor caracteristici de care dispune televizorul, in conformitate cu pretul destul de ridicat al acestuia.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu prescurtarile de tip televizor "QLED" sau televizor "4K UHD", acestea sunt niste acronime pentru a prescurta "Quantum Light-Emitting Diode = Dioda cu lumina cuantica" si "4K Ultra High Definition = Rezolutie de 4000 de pixeli". Pe o scara ierarhica, 4K este treapta a 4-a dupa Standard Definition, High Definition si Full High Definition si poate reda imagini vibrante, de o calitate impecabila.

Televizorul are capacitatea de a analiza fiecare scena, adaptand gradul optim de luminozitate pentru fiecare in parte, implicit al ipostazelor cu imagini mai intunecate. Display-ul plat realizat la o diagonala de 207 cm ne transpune intr-o realitate virtuala, simtind la intensitate maxima actiunea unui meci de fotbal sau suspansul filmului preferat.

Nici cerintele pasionatilor de jocuri nu au fost neglijate, astfel ca cel mai bun televizor Samsung este conceput in baza tehnologiei Free Sync, ce ajuta la reducerea intreruperilor sau sacadarilor de imagine. Functia "Dynamic Black Equalizer" adapteaza proprietatile televizorului la jocul respectiv si imbunatateste imaginea si sunetul, invaluindu-ne in atmosfera fascinanta creata.

Declarat drept unul dintre cele mai bune televizoare Smart Tv, QLED Samsung se bazeaza pe puterea extraordinara a procesorului Quantum 4K, care, in baza algoritmilor, armonizeaza volumul sunetului si luminozitatea imaginilor la incaperea noastra.

O alta functie importanta este "Modul Ambient" si poate fi utilizata atunci cand televizorul este oprit sau in stand by. Aceasta il transforma intr-un tablou decorativ, afisand fie imaginea favorita, fie ora si data, personalizare facuta dupa gusturile proprii. Poate folosi o imagine de ansamblu a camerei, detectand paleta de culori a acesteia, aplicand-o ulterior pe ecran, multumita numeroaselor filtre din dotare.

Daca ar fi sa vorbim in general de calitatea unui QLED, putem spune ca diodele cu efect anorganic cu emisie de lumina intr-un panou al acestuia nu emit propria lumina, ci sunt luminate de un fundal, la fel ca orice televizor LCD. De aceea nu sunt la fel de subtiri precum televizoarele OLED. Cu toate acestea, televizorul este impresionant si se face remarcat inca de la prima utilizare.

Exista si o functie transpusa numai in cateva limbi, ce ne permite sa discutam cu televizorul in vederea realizarii cerintelor noastre. Acesta poate fi conectat si la alte surse, difuzoare sau dispozitive mobile, chiar de la alte companii, largind astfel aria solutiilor rezolvarii dorintelor personale.

Avantaje

 • Rezolutie 4K (4000 de pixeli)
 • Adapteaza gradul optim de luminozitate si sunet
 • Diagonala de 207 cm
 • Tehnologie Free Sync ce ajuta la reducerea intreruperilor si sacadarilor
 • Procesor puternic Quantum 4K
 • Prezinta "Modul Ambient" pentru a detecta paleta de culori a camerei
 • Dotat cu numeroase filtre
 • Poate fi asistent inteligent si poate discuta in cateva limbi
 • Poate fi conectat la surse si dispozitive mobile ale altor companii

Dezavantaje

 • Poate fi considerat prea scump
 • Nu este la fel de subtire ca un televizor OLED

Din clasamentul intocmit de specialistii in domeniu nu avea cum sa lipseasca marca Sony, una dintre cele mai consacrate de-a lungul timpului in producerea dispozitivelor de gen.

Televizorul Smart Android LED, proiectat la rezolutie de 4K si calitate a imaginii Ultra HD, si-a facut repede loc in acest top dupa ce un val de cereri a impanzit piata mondiala. Este un produs remarcabil cu o calitate a imaginii excelenta, ale carui setari HDR si HLG desavarsesc experienta vizuala a filmelor 4K si nu numai. In ton cu imaginea, sunetul este foarte fin si clar, indiferent de volum, dialogurile si liniile melodice ale filmelor fiind mult mai profunde si mai captivante.

Diagonala de 163.9 cm a display-ului este suficienta oricarui living cu suprafata medie de 50 de metri patrati pentru a crea un cadru unic, de vis. Sistemul de operare Android ne permite vizionarea celor mai noi filme pe HBO GO sau Netflix, iar accesul la Google Play ne facilitateza interactiunea cu orice tip de aplicatie de care avem nevoie. Cei familiarizati cu internetul modern cunosc insemnatatea unui televizor cu wifi si a celor doua avantaje puse la dispozitie.

Functia "4K X-Reality" permite procesul de conversie extinsa a fiecarei imagini imbunataindu-i claritatea, adaptand-o la valoarea reala de 4000 de pixeli. Avem parte de culori vii, de o frumusete debordanta, de un afisaj bazat pe o paleta cromatica mai vasta, inclusiv de o calitate incontestabila a secventelor intunecate sau ale imaginilor filmate in penumbra.

Microfonul incorporat in telecomanda, alaturi de functia "control vocal" ne permit dialogul cu televizorul inteligent, facilitandu-ne cautarile de filme si melodii sau schimbarile programelor TV.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionata functia "Motionflow" cu ajutorul careia ne bucuram de cursivitate si claritate in timpul vizionarii unui film sau documentar. Atunci cand scenele sunt alternate rapid si secventele curg succesiv, setarea mentionata are rolul de a crea si adauga cadre aditionale la cele initiale.

Avantaje

 • Rezolutie 4K si calitate Ultra HD a imaginii
 • Setari HDR si HLG ce desavarsesc experienta vizuala
 • Sunet fin si clar, indiferent de volum
 • Dialoguri si linii melodice mult mai profunde si captivante
 • Diagonala a display-ului de 163.9 cm
 • Sistem de operare Android
 • Acces la peste 5000 de aplicatii prin intermediul Google Play
 • Functia "4K X-Reality"
 • Functia "Motionflow"
 • Functia "control vocal"
 • Microfon incorporat in telecomanda

Dezavantaje

 • Telecomanda nu este ergonomica

LED Smart LG cu diagonala de 80 cm este considerat cel mai bun televizor Full HD. Pana la aparitia televizoarelor 4K, piata a fost dominata de aceste dispozitive Full High Definition, care, pe o treapta ierarhica a calitatii imaginii, se afla pe locul secund dupa cele Ultra High Definition. Costurile medii ale acestor produse le mentin inca in topul celor mai ravnite produse electronice.

Un articol potrivit pentru majoritatea locuintelor, televizorul LG ne garanteaza o rezolutie extraordinara si imagini clare. Naturaletea culorilor este rezultatul proiectarii unui procesor rapid si precis care poate genera contrast si culori dinamice.

Formatul HDR si tehnologia de adaptare scena cu scena contureaza detaliile si genereaza un colorit natural imaginilor, oferindu-ne posibilitatea de a viziona orice filmare la standarde calitative desavarsite.

Chiar daca este un televizor cu diagonala mica, a fost realizat cu cea mai mare atentie de compania LG, modelul fiind extrem de renumit in randul cumparatorilor. Pe langa imaginile ireprosabile de care ne putem bucura, sunetul bogat, emis de difuzoarele integrate, amplifica satisfactia auditiva din timpul vizionarii.

Caracteristica "Smart" ne permite dialogul cu televizorul, multumita tehnologiei de recunoastere vocala, avand totodata posibilitatea de a primi sfaturi si recomandari in legatura cu personalizarea optiunilor de vizionare, in baza istoricului personal.

Sistemul de operare webOS ne pune la dispozitie cele mai noi filme de pe Netflix sau HBO, ocazia de a viziona orice videoclip de pe Youtube, inclusiv oportunitatea de a alterna imaginile de stand by a televizorului, folosind peisajele favorite.

Cu orice USB sau hard extern ne putem conecta la ineditul televizor LG, bucurandu-ne de filmele si documentarele favorite la o rezolutie mult mai buna.

Avantaje

 • Calitate Full HD a imaginii
 • Rezolutie mult mai buna decat la televizoarele obisnuite
 • Procesor rapid, de ultima generatie
 • Contureaza detaliile si ofera naturalete culorilor
 • Difuzoare integrate
 • Sistem de operare webOS
 • Acces la Netflix, HBO si Youtube
 • Compatibil cu orice USB sau hard extern
 • Raport calitate / pret foarte avantajos

Dezavantaje

 • Cele doua picioruse de sprijin sunt destul de fragile

Chiar daca este considerat un televizor ieftin, cu diagonala de 80 cm si calitate a imaginii HD (High Definition), LED Star Light se bucura de notorietate in randul majoritatii cumparatorilor cu buget redus.

Fiind un televizor mic, ultra slim, acesta poate fi utilizat atat in camera de zi, cat si in camera copiilor. Pentru aceia dintre noi care obisnuiesc sa asculte stirile sau sa urmareasca diverse emisiuni in timp ce gatesc, il pot intrebuinta ca televizor de bucatarie.

Multumita noilor tehnologii in domeniu, unghiul de vizibilitate a fost marit pana la 178 de grade astfel incat imaginile sa fie percepute la fel de clar, oricare ar fi pozitia de vizionare a filmelor sau documentarelor favorite.

Dispune de doua intrari HDMI si port USB astfel ca ne putem conecta la orice dispozitiv extern. Functia CI+ ne este de mare folos, datorita ei avand posibilitatea de a opta pentru un decodor pe slot, renuntand in acest fel la cel clasic, intrebuintat de furnizorii de televiziune prin cablu.

Meniul este extrem de simplu, programele si sistemele foarte usor de instalat, conectivitate excelenta si o telecomanda cu diverse functii utile. Schimbarea canalelor TV se face rapid, fara intarzieri deranjante, iar sunetul este de o calitate impresionanta.

Tinand cont de diagonala, televizorul Star Light reprezinta o alegere foarte buna pentru o camera mica sau medie, fara a afecta simtitor bugetul familiei.

Avantaje

 • Notorietate sporita in randul cumparatorilor
 • Dimensiuni reduse, ultra slim, compatibil unei camere mici
 • Unghi de vizibilitate de 178 de grade
 • Dispune de intrari HDMI si port USB
 • Functia CI+ disponibila pentru a evita aglomerarea de cabluri
 • Meniu simplu si programe usor de instalat
 • Conectivitate foarte buna
 • Schimbare rapida a canalelor TV
 • Raport calitate/pret extrem de avantajos

Dezavantaje

 • Nu dispune de contrast dinamic
 • Meniul dispare dupa 10 secunde de inactivitate

Intrebari si raspunsuri

Cum apreciem duelul QLED vs OLED?

Putem rezuma disputa OLED vs QLED intr-o singura fraza. QLED este o modificare a tehnologiei LCD deja existente, in timp ce OLED este o tehnologie complet noua.

OLED inseamna dioda cu emisie de lumina organica si foloseste un film pe baza de carbon intre doi conductori, care emite propria lumina atunci cand este strabatut de curent electric.

Un televizor QLED ar trebui sa fie asemenea unui OLED daca ar dispune de un panou auto-emisiv, astfel incat sa poate activa si dezactiva pixeli individuali. Nu poate face acest lucru si, de fapt, pune doar un filtru de culoare cuantica in fata unei lumini de fundal LCD.

Diodele emitatoare de lumina cu puncte cuantice anorganice dintr-un panou QLED nu emit propria lor lumina, ci sunt iluminate de o lumina de fundal, la fel ca orice televizor LCD. De aceea nu sunt la fel de subtiri ca televizoarele OLED.

Putem spune ca exista si dezavantaje in ce priveste fiecare brand in parte, astfel ca OLED-urile pot fi problematice in lumina directa a soarelui, din cauza naturii lor emitente. Totodata, avand obiceiul de a mentine televizorul pe un canal favorit pentru o perioada lunga de timp, exista riscul de a sesiza iconita programului respectiv imprimata si in dreptul altor canale TV, aproape insesizabil, dar deranjant. Marile companii lucreaza deja la imbunatatirea acestor aspecte prin proiectarea noilor AMOLED-uri.

Deasemenea, trebuie sa avem foarte mare grija pentru ca apa deterioreaza cu usurinta OLED-urile.

La ecranele bazate pe QLED, dezavantajul apare cand vorbim despre cel mai bun unghi de vizualizare. Calitatea imaginii se diminueaza atat in culori, cat si in contrast, atunci cand ne deplasam dintr-o parte in alta sau de sus in jos.

In definitiv, daca ar fi sa alegem intre OLED sau QLED, varianta cea mai buna poate fi apreciata de fiecare cumparator in parte, ambele variante fiind impresionante, facandu-se remarcate prin caracteristicile inedite ce desavarsesc placerea de a urmari filmele si documentarele favorite.

Care sunt cele mai bune marci de televizoare?

Conform clasamentului de mai sus, intocmit de specialistii nostri in baza statisticilor recente, intrebarea poate avea alta conotatie daca socotim si bugetul disponibil al fiecarei persoane in parte.

Ierarhia a fost intocmita cu scopul de a ajuta toate categoriile de cumparatori, redand perfect cele mai bune marci de televizoare raportate la nevoile si bugetul cumparatorului.

Ce riscuri exista in cazul achizitionarii unui televizor ieftin?

Un televizor ieftin, care nu se raporteaza la standardele actuale, poate dauna in timp utilizatorului, afectand vederea. Bruiajele de imagine, contrastul puternic, coloritul neadecvat sau imaginea de slaba calitate sunt cauze directe ale slabirii vederii pe termen lung.

Am sesizat, probabil, ca perioadele lungi de timp petrecute in fata unui monitor sau televizor sunt obositoare, fara sa stim ca de fapt dispozitivele electronice nu rezoneaza cu protectia standard a display-urilor actuale.

Asadar, este de bun augur sa luam in considerare aceste aspecte si sa eliminam cauzele pentru a preveni efectele. Cel mai bun televizor reprezinta, cu alte cuvinte, o investitie in calitatea vietii noastre.

Concluzie

Cand suntem decisi sa cumparam un televizor nou, indiscutabil ne asteptam la un progres calitativ evident fata de ce avem deja acasa. Televizoarele noi, de ultima tehnologie au fost proiectate pentru a spori gradul de confort, de a minimaliza riscurile si de a oferi cea mai buna imagine si cel mai bun sunet atunci cand jucam jocul preferat, urmarim filmul favorit sau ascultam muzica apreciata.

Raportat la bugetul de care dispunem este foarte bine sa ne documentam suficient inainte de a cumpara cel mai bun televizor potrivit locuintei personale.

Distribuie pe Retele Sociale