Logo - Am Cumparat

Cele mai bune termometre in 2021

Produs Timp de masurare Interval de masurare Tip de baterii Pret
Termometru de frunte profesional EasyPix ThermogGun TG2, +- 0.2 grade, senzor de inalta precizie Japonia, non contact, infrarosu, pentru copii, adulti si obiecte Termometru de frunte profesional EasyPix ThermogGun TG2 Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 32 - 49.9 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret
Termometru copii Berrcom JXB-178 non contact, cu infrarosu Termometru cu infrarosu Berrcom JXB-178 Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 32 - 42.9 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret
Termometru cu Infrarosu contactless Smart Infrared Afisaj Digital LCD extra large, Alarma temperatura, Timp masurare 0,3 sec, Distanta masurare 1-2 cm Termometru cu infrarosu non contact (contactless) Timp de masurare: 0.8 s Interval de masurare: 32 - 43 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret
Termometru digital SilverCloud UF41 cu tehnologie infrarosu non-contact pentru corp si suprafete cu atentionare vocala Termometru digital SilverCloud UF41 Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 32 - 49 °C Tip de baterii: 2 x AA Vezi Pret
Termometru copii infrarosu Jumper® FR202 Pro non contact, corp si obiecte, alb Termometru copii infrarosu Jumper® FR202 Pro Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 0 - 100 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret
Termometru de ureche Laica TH2002 Termometru de ureche Laica TH2002 Timp de masurare: 5 - 30 s Interval de masurare: 32 - 49 °C Tip de baterii: 1 x CR2032 Vezi Pret
Termometru de frunte Laica TH1001 Termometru de frunte Laica TH1001 Timp de masurare: 5 - 30 s Interval de masurare: 22-80 °C Tip de baterii: 1 x CR2032 Vezi Pret
Termometru copii infrarosu Jumper® FR200 Pro non contact, corp si obiecte, alb + bratara fitness Termometru copii infrarosu Jumper® FR200 Pro Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 0 - 100 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret
Termometru copii infrarosu Jumper® FR408 non contact Pro tri mode, ureche, frunte si obiecte, alb Termometru copii infrarosu Jumper® FR408 Pro Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 0 - 100 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret
Termometru digital Medisana FTN 76120, Tehnologie infrarosu non-contact, Argintiu Termometru digital Medisana FTN 76120 Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 34 - 42 °C Tip de baterii: Vezi Pret
Termometru digital Sanity BabyTemp AP 3116, Tehnologie infrarosu non-contact, Afisaj Iluminat, Timp rapid de raspuns, Memorie 30 de masuratori, Alb/Albastru, adulti si copii Termometru digital Sanity BabyTemp AP 3116 Timp de masurare: 1 s Interval de masurare: 34 - 42.2 °C Tip de baterii: 2 x AAA Vezi Pret

Perioada recenta a inregistrat o cerere extrem de ridicata in randul termometrelor, fie ele clasice sau digitale, din cauza aparatiei unor virusi din ce in ce mai rezistenti, care au afectat o mare parte a populatiei. Nu numai ca acestia sunt foarte raspanditi, dar sunt extrem de agresivi si pot pune in pericol viata oricui. In astfel de cazuri trebuie sa fim precauti si sa setam preventiile necesare vis-a-vis de starea noastra de sanatate. Una dintre metode este masurarea temperaturii ori de cate ori simtim ca ceva este in neregula cu noi.

Termometrul a devenit o necesitate si nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, mai ales daca avem copii mici, a caror stare nu o putem afla de la ei, ci numai prin intermediul unor instrumente de specialitate. Astfel masurarea temperaturii poate deveni cel mai facil lucru posibil atata timp cat folosim un termometru profesional.

Deoarece pe piata exista termometre ce dispun de numeroase functii, de care un termometru clasic nu avea parte, alegerea unuia potrivit poate deveni o problema daca nu stim ce trebuie sa cautam. De aceea am facut o evaluare amanuntita si am ajuns la concluzia ca cele mai bune termometre trebuie sa bifeze urmatoarele caracteristici.

 • Timpul de citire al temperaturii sa fie cat mai scurt.
 • Masurarea temperaturii sa se efectueze in cel mai usor mod.
 • Masuratorile sa fie cat mai precise, iar eroarea maxima admisa sa nu fie mai mare de 0.3 grade Celsius (plus/minus).
 • Sa prezinte anumite particularitati ce s-ar putea dovedi utile in diferite situatii, precum: functia de alarma in caz de febra, stocare a rezultatelor, inchidere automata.
 • Sa poata masura atat temperatura corporala cat si pe cea a obiectelor si diferitelor suprafete.

Ne amintim de vremurile cand se foloseau termometrele clasice. Un termometru cu mercur reprezenta un pericol iminent pentru cei ce il foloseau, desi precizia de masurare a temperaturii era exacta. Cu toate ca acesta inca exista pe piata, au aparut alternative din generatia noua mult mai sigure si la fel de eficiente.

Pentru un parinte, un doctor sau orice persoana responsabila, achizitia unui termometru competent in functie de gradul si scopul utilizarii devine un lucru primordial. In acest sens am intocmit un top cu cele mai bune termometre de pe piata.

Top Cele mai bune termometre in 2021

Un termometru medical non-contact foarte bine vazut de specialisti este termometrul de frunte ThermoGun TG2, prevazut cu senzor japonez de precizie medicala, care asigura masurarea igienica a temperaturii, fara contact. Citeste exact temperatura, toleranta acesteia fiind de numai 0.2 grade Celsius, plus sau minus. Procesul se face foarte simplu, apropiind dispozitivul de frunte la o distanta de 5-10 cm, nivelul temperaturii aflandu-se in cateva secunde prin simpla apasare pe buton.

Considerat de catre cei care deja il utilizeaza, drept cel mai bun termometru, ThermoGun TG2 este destinat persoanelor de toate varstele si ne pune la dispozitie un spatiu impresionant de stocare, mai exact 99 de rezultate pot fi memorate pentru o evidenta a masuratorilor precedente.

S-a demonstrat a fi foarte util prin rapiditatea cu care se poate executa procesul de determinare a temperaturii, fiind de altfel si un necesar obligatoriu oricarei familii. Sanatatea este primordiala si trebuie sa ne asiguram ca putem preveni sau aborda ferm orice tip de raceala sau gripa.

Beneficiem de functiile afisaj LCD si avertizare vizuala atunci cand temperatura este peste media normala. Ambientul de functionare a produsului trebuie sa fie cuprins intre 16 grade si 35 de grade Celsius. Orice masuratoare facuta la o temperatura a mediului ce nu este cuprinsa in intervalul mentionat poate genera rezultate incorecte.

In cazul in care uitam sa oprim aparatul, el se va inchide gratie functiei "Auto Stand By" la 10 secunde de la utilizare, evitand astfel consumarea fara folos a bateriilor.

Avantaje

 • Masurarea igienica si fara contact a temperaturii
 • Citirea cu precizie a temperaturii
 • Capacitatea de stocare a 99 de rezultate
 • Detine functiiile de alarma si de oprire automata
 • Rata erorii de afisaj este de 0.2 grade Celsius (plus sau minus)
 • Are o greutate de doar 115 grame
 • Distanta dintre dispozitiv si frunte in timpul masuratorii este cuprinsa intre 5 cm si 10 cm

Dezavantaje

 • Masoara doar temperatura corporala, nu si pe cea a obiectelor sau a lichidelor

Progresele tehnologiei din ultimul deceniu se resimt pe toate planurile, in special in cel al sanatatii, usurand deosebit de mult actiunile noastre. Daca odinioara masuram temperatura corporala si pe cea ambientala cu doua termometre diferite, cu mercur, in zilele noastre aflarea valorilor de temperatura se fac rapid, simplu si cu un singur dispozitiv.

Astfel de calitati le regasim la termometrul multifunctional non-contact Berrcom, prevazut cu senzor de infrarosu, calitate ce-i permite masurarea valorii de temperatura intr-o secunda.

Testat clinic, poate fi intrebuintat de orice membru al familiei, indiferent de varsta, prin aplicarea lui in zona arterei temporale (tampla) la o distanta cuprinsa intre 3-5 cm. Studiile arata ca valorile masurate in zona tamplei sunt mult mai exacte decat masuratorile rectale sau axilare.

Prevazut cu un spatiu de stocare de 32 de memorii, termometrul este recomandat atat familiilor, cat si centrelor medicale si spitalelor. Cu ajutorul sau se pot verifica temperatura camerei, cea a obiectelor, inclusiv a apei de imbaiere a copiilor.

Ecranul LCD are proprietatea de a ne instiinta despre starile febrile in functie de gravitatea acestora. Astfel, culoarea verde indica o temperatura normala, cea galbena stare de febra, iar cea rosie temperatura mare. In caz de valori de peste 38 de grade, functie de alerta ne va instiinta printr-o alarma acustica.

Raportul calitate / pret este excelent, produsul avand o garantie de 12 luni si un numar asigurat de 100000 de utilizari, aspecte ce ii asigura un loc fruntas printre cele mai bune termometre.

Avantaje

 • Masoara temperatura corporala, ambientala, a obiectelor, a lichidelor
 • Rapid in executie, eficient si usor de utilizat
 • Senzor cu infrarosu, non-contact
 • Testat clinic
 • 32 de spatii de stocare a rezultatelor
 • Poate fi utilizat de persoane de orice varste
 • Ecran LCD, luminos, ce poate anunta 3 tipuri de stari febrile
 • Functie de alerta
 • Functie de oprire automata
 • Garantie 12 luni

Dezavantaje

 • Nu trebuie expus la soare sau in medii cu umiditate ridicata

Termometrul cu infrarosu, non-contact este la mare cautare datorita capacitatii sale de estimare exacta a temperaturii prin intermediul unui detector. Acesta poate fi intrebuintat pentru a masura temperatura corporala sau a suprafetelor.

Procesul se realizeaza indreptand sonda spre frunte si apasand butonul de masurare, nu inainte de a ne asigura ca fruntea este uscata. Distanta dintre dispozitiv si zona masurata trebuie sa fie de 1-2 cm pentru o precizie maxima.

Display-ul LCD extra large ne permite citirea valorii obtinute, termometrul avand posibilitatea de stocare de pana la 32 de astfel de rezultate. In acest fel vom avea o evidenta mult mai exacta a ultimelor masuratori.

Trebuie sa luam in considerare si cateva recomandari legate de acest produs, precum evitarea expunerii lui la soare sau in mediu cu umiditate ridicata, manevrarea cu atentie si protejarea sticlei de protectie a display-ului si scoaterea bateriei din dispozitiv pe perioada nefolosirii lui.

Daca ne dorim sa avem in casa cel mai bun termometru, acest produs reprezinta o solutie pe masura, raportul sau calitate / pret fiind unul avantajos. La fel de bine, poate fi o solutie pentru cabinetele medicale si pentru spitale, eficienta si rapiditatea sa in masurare fiind un atu pentru orice cadru specializat.

Avantaje

 • Dispozitiv cu infrarosu, non-contact
 • Estimare exacta a temperaturii
 • Dotat cu display LCD pentru citirea valorilor obtinute
 • 32 de spatii de stocare a datelor
 • Raport calitate / pret avantajos
 • Potrivit pentru uz casnic, pentru cabinete medicale si spitale
 • Functie de oprire automata
 • Alarma pentru temperatura ridicata

Dezavantaje

 • Trebuie manevrat cu atentie pentru a proteja sticla fragila a display-ului

Termometru digital SilverCloud UF41 reprezinta o inovatie in domeniu prin capacitatea de a masura atat temperatura corporala cat si pe cea ambientala. Dezvoltand ideea, acesta efectueaza tip de masuratori corporale rapide si precise, ce pot fi realizate de la o distanta de 5-10 cm, multumita senzorului cu infrarosu, dar si masuratori ale suprafetelor sau lichidelor cu o temperatura cuprinsa intre 0 si 100 de grade Celsius.

Fiind un termometru non contact vom evita sa folosim metodele invechite de utilizare prin aplicarea lui in locuri incomode, ci doar la urechi si la frunte, ceea ce il recomada a fi perfect pentru bebelusi si copii mici. Semnalul acustic cu care este prevazut marcheaza inceputul si sfarsitul procedeului.

A fost conceput in baza unor functii importante, precum alarma in caz de febra, stocarea automata a rezultatelor, inchiderea automata dupa 5 secunde si rezultatul instant al masuratorii. Vine astfel in ajutorul nostru datorita posibilitatii de stocare automata a rezultatelor, cu o capacitate de 32 de memorii reprezentand istoricul utilizatorului. Functia de alarma intervine printr-un semnal sonor atunci cand temperatura depaseste pragul de 37.8 grade Celsius. Sunetul alarmei poate fi considerat prea puternic, singura modalitate de a preintampina acest aspect fiind de a opri alarma, neexistad posibilitatea de a reduce volumul.

Rezultatele masuratorilor se obtin instant si sunt afisate pe ecranul digital al termometrului, fiind foarte lizibile. In cazul in care uitam sa oprim aparatul, functia de inchidere automata va interveni la distanta de 5 secunde de la utilizare. Functioneaza cu doua baterii de 1.5 Volti, suficient pentru a fi utilizat o perioada buna de timp.

Avantaje

 • Masoara temperatura corporala si ambientala de la o distanta de 5-10 cm
 • Aparat digital prevazut cu infrarosu
 • Alarma in caz de febra peste 37.8 grade Celsius
 • Memorare automata a ultimelor 32 de rezultate
 • Oprire automata dupa 5 secunde de inactivitate
 • Rezultatul obtinut este instant
 • Poate masura temperatura atat in grade Celsius cat si in grade Fahrenheit
 • Este recomandat bebelusilor si copiilor cu varste mici
 • Raport bun calitate / pret.

Dezavantaje

 • Volumul alarmei poate fi considerat prea puternic, alternativa fiind oprirea lui. Nu detine o functie de reglare a acestuia.

Binecunoscuta companie Jumper Medical s-a facut remarcata pe piata larga prin exactitatea si precizia senzorilor intrebuintati pentru dispozitivele medicale. Orice produs detine o serie unica, fiind testat individual.

Incepem sa apreciem treptat evolutia tehnologica in majoritatea ramurilor de activitate, in special in domeniul sanatatii, unde termometrele digitale pentru copii le-au inlocuit cu succes pe cele cu mercur. Nu mai este nevoie sa-i trezim din somn noaptea pe cei mici sau sa-i chinuim in diferite pozitii inconfortabile pentru a le afla temperatura. Este de ajuns sa apasam un buton si intr-o secunda vom avea afisata temperatura.

Procedeul de utilizare a termometrului este foarte simplu. Se apropie aparatul de fruntea copilului la o distanta cuprinsa intre 1 cm si 5 cm, iar in mai putin de o secunda ne va fi afisat nivelul de temperatura. De retinut ca daca distanta dintre termometru si fruntea copilului este mai mare de 5 cm, valoarea afisata nu va fi cea corecta.

Cu ajutorul dispozitivului putem verifica si temperatura laptelui sau a apei in care facem baie copilului, pentru a ne asigura de tot confortul sau.

Dispozitivul dispune si de alarma pentru atentionare in caz de febra mare, emitand un semnal sonor in 3 randuri, in timp ce o lumina alba se aprinde pe ecran. Poate fi folosit chiar si atunci cand copilul doarme, fara a fi nevoie sa il deranjam. Fiind un termometru flexibil, avem la dispozitie si functia "Mode Mute" cu ajutorul careia putem anula sunetul termometrului.

Are posibilitatea de a stoca pana la 20 de memorii, putand tine astfel o evidenta clara a ultimelor rezultate din zilele precedente ultimei verificari. In cazul in care uitam sa inchidem aparatul, functia "Auto Power Off" isi va intra in rol pentru a-l inchide automat. Bateriile trebuie schimbate atunci cand pe ecran ne va fi afisat mesajul "Low Battery".

Avantaje

 • Testat individual
 • Temperatura poate fi luata indreptand dispozitivul spre frunte la o distanta de 1 cm pana la 5 cm, printr-o simpla apasare pe buton
 • Procesul dureaza 1 secunda
 • Termometru cu infrarosu non-invaziv
 • Poate afla si temperatura laptelui sau a apei in care facem baie copilului
 • Poate fi folosit chiar si cand persoana in cauza doarme
 • Dispune de functii precum "Mode Mute", "Auto Power Off", "Low Battery"

Dezavantaje

 • Daca este folosit de la o distanta mai mare de 5 cm, rezultatul afisat poate fi incorect

Asa cum am observat, termometrele digitale pot masura temperatura atat la frunte cat si la ureche, multe dintre ele acoperind ambele zone. S-a confirmat ca in cele doua parti ale capului se poate determina temperatura exacta, astfel alegerea produsului ramane la decizia cumparatorului.

Termometrul digital cu sonda, Laica TH2002, masoara temperatura la ureche, iar datorita tehnologiei cu infrarosu nu cauzeaza dureri sau disconfort, totul desfasurandu-se sigur, rapid si eficient.

Tot ce trebuie sa facem este sa tragem delicat urechea inspre exterior pentru indreptarea canalului auricular, sa apropiem respectivul termometru de ureche, astfel incat sonda sa fie lipita si indreptata catre timpan.

Dupa ce apasam butonul, il vom mentine apasat pana ce semnalul acustic va indica finalul masuratorii, urmand a scoate sonda din ureche si a citi valoarea. Acest proces poate dura intre 5 secunde si 30 de secunde, cu mentiunea ca difera de la persoana la persoana, in functie si de temperatura. Ecranul LCD pe care vom primi afisajul este foarte intuitiv si lesne de citit.

Dispozitivul nu contine mercur si nu este conceput din sticla. Materialele din care este realizat sunt extrem de delicate in conformitate cu directivele pentru dispozitive medicale.

Exista posibilitatea de a stoca ultimul rezultat obtinut, pentru a compara cu masuratoarea imediat urmatoare.

Avantaje

 • Dotat cu sonda si cu infrarosu
 • Materiale delicate de foarte buna calitate
 • Nu cauzeaza dureri si disconfort prin masurarea temperaturii
 • Termometrul pentru ureche este sigur, rapid si eficient
 • Procesul dureaza, dupa caz, intre 5 secunde si 30 de secunde
 • Ecran LCD intuitiv si usor de citit
 • Nu contine mercur si nici material de sticla

Dezavantaje

 • Are posibilitatea de a stoca doar ultimul rezultat

Noul produs din gama Laica Baby Line este un termometru cu infrarosu pentru masuratoare corporala si ambientala. Zona vizata pentru determinarea temperaturii corporale este fruntea, aceasta facandu-se fara a cauza dureri sau disconfort.

Pentru a realiza procesul, se apropie dispozitivul de una dintre tample apasandu-se si mentinandu-se apasat butonul SCAN. In timp ce miscam usor sonda in jurul tamplei aparatul va emite scurte semnale acustice, semn ca masuratoarea este in desfasurare. Dupa un interval de maxim 30 de secunde un alt semnal acustic, mai lung, anunta finalizarea masuratorii, moment in care vom elibera butonul SCAN. Valoarea temperaturii poate fi citita de pe display-ul LCD.

Este foarte important sa intelegem cat de mult ne ajuta un astfel de termometru digital pentru copii. Confortul lor trebuie sa fie pe primul plan, iar un astfel de produs nu poate decat sa reprezinte un pas inainte in ceea ce priveste monitorizarea rapida si eficienta a sanatatii copiilor nostri.

Dispune de 25 de spatii de stocare, mai mult decat suficient pentru a avea un istoric precis al ultimelor verificari, si de functia oprire automata care ne asigura ca dupa un minut de la utilizare, termometrul se va inchide.

Cu o lungime de 10 cm si o latime de 5 cm dispozitivul este cat se poate de potrivit confortului casei noastre, avand posibilitatea de a-l utiliza ori de cate ori avem nevoie. Functioneaza cu o baterie CR2032 pe care o primim inclusa in pachet.

Avantaje

 • Dotat cu infrarosu pentru masuratoare corporala si ambientala
 • Nu cauzeaza dureri sau disconfort
 • Este usor si poate fi intrebuintat fara efort prin aplicarea lui pe una din tample
 • Dispozitivul nu contine mercur sau materiale de sticla
 • Realizat din materiale delicate care nu afecteaza pielea
 • Masuratoarea se face in mai putin de 30 de secunde, iar finalizarea ei este anuntata de un semnal acustic
 • Monitorizeaza rapid si eficient sanatatea copiilor nostri
 • Stocheaza 25 de rezultate
 • Temperatura poate fi masurata in grade Celsius si Fahrenheit

Dezavantaje

 • In cazul in care nu este pus in zona recomandata, rezultatele pot fi eronate

Atunci cand este vorba de copii si de sanatatea lor, nimic nu trebuie sa ne impiedice sa le asiguram maximul de confort si eficienta. De exemplu cand ii sustinem pentru un sport de performanta, grija in ce priveste alimentatia trebuie sporita sever.

Se intampla, totusi, sa trecem prin perioade mai putin faste si copilul sa raceasca. Pe langa administrarea corecta a hranei si a lichidelor este obligatoriu sa avem in casa un termometru digital care sa nu genereze dureri sau disconfort la masuratoare. Cu alte cuvinte, monitorizam cu o mai mare acuratete starea bebelusului. In ajutorul nostru vine compania Jumper Medical care ne pune la dispozitie noul termometru cu infrarosu pentru copii, FR200 Pro. Testat individual, dispozitivul este recunoscut pentru calitatea si precizia senzorilor folositi.

Fiind un termometru non-invaziv, ne ofera ocazia sa aflam daca cei mici au febra, doar apropiindu-l la 5 cm de fruntea lor, chiar si atunci cand dorm, fara a fi nevoie sa ii deranjam. Functia "Mode Mute" poate fi selectata pentru ca aparatul sa nu mai emita semnale sonore in timpul somnului celor mici.

Un alt avantaj de care beneficiem este acela ca gadget-ul poate masura si temperatura laptelui, a camerei sau chiar a apei in care vom face baie copilului. Nu vom mai fi nevoiti sa le testam pe piele sau cu degetul daca sunt sau nu fierbinti, ci vom prestabili o temperatura optima pentru fiecare dintre procese.

Dispunem si de alerta de temperatura, mai exact atunci cand indicele depaseste 37.7 grade, termometrul suna de 3 ori in timp ce ecranul luminat in alb clipeste. In acelasi timp beneficiem si de 20 de spatii de stocare a ultimelor rezultate pentru o evidenta cat mai clara.

Dupa finalizarea procesului, daca se intampla sa uitam termometrul deschis, intervine functia "Auto Power Off" pentru oprire automata a acestuia.

Avantaje

 • Testat individual, renumit pentru calitatea si precizia senzorilor folositi
 • Dotat cu infrarosu
 • Este non invaziv
 • Nu genereaza dureri sau disconfort, fiind extrem de delicat
 • Masoara precis atat temperatura corporala cat si pe cea ambientala
 • Dotat cu alerta de temperatura, functiiile "Mode Mute" si "Auto Power Off"
 • Ne pune la dispozitie 20 de spatii de stocare a ultimelor rezultate
 • Raport foarte bun calitate / pret
 • Cadou o bratara fitness

Dezavantaje

 • Daca masuratoarea nu se face de la cel mult 5 cm de frunte, rezultatul poate fi eronat

Compania Jumper Medical a decis sa lanseze pe piata si termometrul pentru copii cu masuratoare atat pentru zona fruntii, cat si pentru ureche. Plusul cu care vine acest nou dispozitiv presupune o verificare dubla a febrei in doua zone diferite. De mentionat ca determinarea temperaturii in zona urechii cu acest aparat trebuie facuta doar copiilor care au depasit varsta de 3 luni.

Pe langa verificarea corporala, avem posibilitatea sa identificam temperatura si pentru obiecte. Aici includem laptele micutului sau apa in care ii facem baie. Vom stabili astfel un nivel pe care vom avea grija sa-l pastram de fiecare data cand hranim sau spalam copilul.

Fiind non-invaziv si dotat cu infrarosu, poate fi folosit si atunci cand copiii dorm, fara a le periclita somnul. Este de ajuns sa il indreptam catre frunte la nu mai mult de 10 cm si afisajul ne va indica nivelul de temperatura in numai o secunda. Daca vorbim celalalt tip de masuratoare, noul termometru digital cu sonda se ataseaza delicat la ureche, indreptat catre timpan. Timpul de afisare este acelasi, asadar putem face o dubla verificare pentru mai multa precizie.

Functia de alarma in caz de febra mare ne pune in alerta printr-un semnal acustic ce intervine in cazul in care ecranul ne indica o cifra mai mare de 37.7. Alte doua functii ne sunt puse la dispozitie, precum cea de "Mode Mute", ce ne permite oprirea sunetului si cea de "Auto Power Off" care genereaza oprirea aparatului in cazul in care il uitam pornit.

Pentru un istoric bine pus la punct, avem posibilitatea de stocare a ultimelor 20 de rezultate masurate, putand astfel compara cu cel mai nou indice de valoare.

Avantaje

 • Multifunctional, masoara temperatura la frunte si la ureche, dar si pe cea a obiectelor
 • Cu infrarosu, non-invaziv
 • Nu creeaza disconfort sau dureri, fiind delicat cu pielea
 • Masuratoarea dureaza o secunda
 • Alarma pentru febra mare
 • Dispune de functiile "Mode Mute" si "Auto Power Off"
 • Stocheaza 20 de memorii ale ultimelor rezultate
 • Afiseaza temperatura in grade Celsius si grade Fahrenheit

Dezavantaje

 • Daca nu este respectata distanta de la varful aparatului la fruntea copilului, atunci rezultatele pot fi eronate

Termometru nu trebuie sa fie un dispozitiv care se imprumuta. Consideram ca este obligatoriu ca fiecare familie sa dispuna de cel putin un astfel de produs. Este in primul rand igienic, iar in al doilea rand ne ofera posibilitatea de a-l folosi ori de cate ori avem nevoie.

Medisana FTN 76120 este unul dintre cele mai bune termometre propuse pentru achizitionare, pentru ca indeplineste majoritatea caracteristicilor necesare unui dispozitiv ideal. Poate fi utilizat de toti membrii familiei, inclusiv pentru verificarea celor nou-nascuti.

Masoara temperatura prin infrarosu, fara atingere, avand astfel posibilitatea de a afla indicele celor mici chiar si atunci cand dorm, fara a le periclita somnul. Determinarea valorii se face rapid si precis, prin apropierea termometrului de frunte, la nu mai mult de 5 cm.

In caz de febra mare, de peste 37.7 grade, vom primi instiintare vizuala prin schimbarea culorii display-ului. Totodata avem posibilitatea de a stoca ultimele 30 de rezultate obtinute, pentru o imagine de ansamblu mult mai clara.

Termometrul este mic, cochet, cu un design placut si usor de manevrat. Poate identifica si temperatura obiectelor, precum a laptelui copilului sau a apei in care acesta urmeaza a fi imbaiat.

Raportul calitate / pret este unul mai mult decat echilibrat, aspect ce a cantarit enorm in promovarea acestui articol printre cele mai bune produse de gen.

Avantaje

 • Poate fi utilizat de toti membrii familiei
 • Masuratoare se face prin infrarosu, fara atingere de la maxim 5 cm distanta de frunte
 • Rapid, precis si eficient
 • Alerta de temperatura crescuta prin schimbarea culorii display-ului
 • Design placut, mic, cochet si usor de manevrat
 • Dispune de 30 de spatii de stocare
 • Raport calitate / pret echilibrat

Dezavantaje

 • Daca nu sunt respectate regulile de masurare la maxim 5 cm de frunte, rezultatele pot fi eronate.

Atunci cand vorbim despre sanantate, igiena este una dintre principalele aspecte care, pastrata cu strictete, ne va feri de o multime de situatii neplacute sau de diferite raceli si boli.

Astfel, este recomandat ca fiecare familie sa achizitioneze atat un termometru pentru copii, cat si un termometru pentru adulti. Caracteristicile dispozitivelor nu difera foarte mult, insa este o precautie utila pentru fiecare in a folosi ustensila potrivita, perfect igienizata.

In ajutorul nostru vine termometrul digital Sanity BabyTemp AP 3116, care are capacitatea de a acoperi atat necesitatea copiilor, cat si a adultilor, fiind conceput special pentru a economisi banii pe care i-am cheltui pe doua termometre distincte.

Realizeaza masuratori precise, rapide si eficiente, atat corporale, cat si ambientale, in mai putin de 5 secunde. Aici includem si aptitudinea de a verifica temperatura unor obiecte sau lichide, precum laptele copilului sau apa in care ii pregatim baia. Caracteristicile non-contact, scanare cu infrarosu si afisaj iluminat ne permit posibilitatea determinarii indicelui de temperatura si in intuneric, pe timpul noptii, atunci cand nu dorim ca persoana in cauza sa fie trezita din somn sau deranjata.

Pentru un istoric edificator avem la dispozitie cele 30 de spatii de stocare ale rezultatelor, cu ajutorul carora putem urmari concret si eficient starea de sanatate a copilului sau adultului.

Functia de inchidere automata intervine la 3 secunde dupa ultima utilizare, in conditiile in care uitam sa inchidem aparatul.

Avantaje

 • Are capacitatea de a include necesitatea masurarii temperaturii atat la copii, cat si la adulti
 • Realizeaza masuratori precise, rapide si eficiente
 • Determita indicele de temperatura corporala, ambientala si al lichidelor.
 • Dispozitiv non-contact prevazut cu scanare infrarosu si afisaj iluminat
 • Permite masuratori si in intuneric
 • Disipune de 30 de spatii de stocare a rezultatelor
 • Functie de oprire automata
 • Usor de utilizat si manevrat
 • Vine insotit de un saculet de protectie

Dezavantaje

 • Nu dispune de functia "Mode Mute".

Intrebari si raspunsuri

Care este cel mai bun termometru pentru bebelusi?

Sanatatea copiilor nostri este primordiala, iar acest aspect ne indeamna sa le oferim cele mai bune conditii de existenta, hrana si activitate. Se intampla sa trecem si prin perioade nefaste cand micutii sunt raciti si trebuie intervenit prompt si eficient.

In acest sens au fost realizate termometrele digitale cu infrarosu pentru monitorizarea atenta si precisa a temperaturii pe timp de zi si de noapte. Acestea nu sunt invazive, nu creeaza disconfort si nici nu provoaca durere. Practic, cei mici nici macar nu vor baga de seama ca, jucandu-ne si glumind cu ei, le putem determina temperatura cu o simpla apasare de buton pe dispozitivul indreptat spre fruntea lor.

Care sunt avantajele in a achizitiona un termometru online?

Procedeul poate dura mai putin decat ne imaginam. Odata cu cresterea diversitatii produselor, ne putem orienta usor asupra unui dispozitiv caruia, in prealabil, i-am studiat si analizat caracteristicile.

In functie de necesitatile care au la baza cautarea noastra, selectam termometrul pe care-l consideram cel mai potrivit in a acoperi cerintele. Imediat ce am ajuns la o concluzie il putem comanda fie de pe telefon, fie de pe laptop, stand confortabil in canapeaua de acasa, evitand astfel si aglomeratia magazinelor.

Care este diferenta dintre un termometru cu mercur si un termometru digital?

Precizia unui termometru cu mercur a fost si inca este una de inalta acuratete. Asta stim cu totii si nimeni nu ne poate contrazice. Insa, trebuie sa tinem cont si de accidentele neplacute care s-au intamplat de-a lungul timpului prin spargerea acestor periculoase produse.

Tehnologia a fost obligata sa progreseze in acest domeniu, tocmai pentru a concepe dispozitive care sa se ridice la aceleasi standarde inalte, beneficiind si de o siguranta maxima in timpul utilizarii lor.

Concluzie

Ne miscam cu rapiditate pe scara evolutiei si asta nu face decat sa ne usureze actiunile. La fel ca si in alte domenii de activitate, ramura sanatatii a evoluat asa de mult incat ne pune la dispozitie cele mai bune termometre, din care il putem alege pe cel potrivit noua.  

Distribuie pe Retele Sociale